marton

Subotica

Član od: 02.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Do sada najgore iskustvo. Kupio sam od njega grafičku karticu palit egreen 250gts 256bit 512ddr3 pcie2 koju je očigledno prodao drugom, a meni poslao neku neispravnu-neupotrebljivu od 1024M. Posle toga je bilo jednostavno nemoguće kontaktirati ga. Nikom ga ne preporučujem , zaobiđite u velikom luku!

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez svima! !! Covek mi je prodao neispravnu graficku karticu kao ispravnu u punoj ceni od 4000din! Kada sam mu javio da je grafika testirana i da je neispravna, blokirao me je. .. iako sam mu poslao samo tu jednu poruku i nisam dosadjivao! Takodje je u oglasu slagao da je kartica od 1gb gddr5 , a ona je od 512mb gddr5, ali to je sada najmanji problem. .. da ne govorim o srafovima hladnjaka koji su samo rukom jedva zategnuti, a hladnjak se mrda. .. Poruka svima- ne saradjujte sa ovim clanom na daljinu. .. a pametnije je da ni u kom slucaju i ne saradjujete!
kartica je ovde ka kp uzeta sa procesorom,plocom i ramima,napajanjem..moze se videti iz ocena.kartica nije nosila fusion empire...pa je nedelju dana potom uzeca stavljena nazad na prodaju,necackana,kako je uzeta.karticom je ta igra i par filmova pokrenuto.zamenjena je za r5 250 jer je na you tubu receno da nosi tu igru.niko nista nije govorio lose o njoj niti sam ja imao problema dok nije 3dan od preuzeca sa poste javio novi gazda da joj nesto fali.tu se prica blokirala.a to sto tu moze dobijati negativne za kojesta i cak za noposlatu robu jer je nisam dao ispod cene i da ne redjam to je do redakcije.a ima i bisara koji testiraju u nedogled i nestrucno budze osetljive komponente`graficku`pa se istresaju posle ihaj dana.mene da su jahali 3 dana i ja bi reklamirao rekakciji da me sad dok sedim boli guza pa dao svima negativu.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac se ne javlja na poruke i pozive nakon sto sam poslao predmet po dogovoru. Predmet je vracen meni pa sam morao da platim troskove slanja. NE preporucujem nikako saradnju sa ovim clanom! !!
predmet mi nije stigao po dogovoru.doticni Miodrag me nije razumeo oko slanja da cu mu ja javiti tacno kad da posalje zbog moje terenske odsutnosti ali eto.kupac je mislio da ce to neko od ukucana preuzeti kojih nije bilo kao ni mene.neocekivano,nedogovoreno u potrebnoj meri.svako placa svoje greske.ja placam nagativnom za predmet od 300 dinara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.