Marty McFly

Vršac

Član od: 15.06.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maksimalno ne korektan prodavac, do momenta prodaje sve proteklo besprekorni ali po dobijanju i probanju patika na moju žalost patike ne odgovaraju mojoj veličini pokušao da stupim u kontakt sa prodavcem da mi zameni patike ili da mu vratim ali ne odgovara na moje poruke, totalno ne profesionalno. Naručene patike su dobrog kvaliteta ali prodavca po mom skromnom mišljenju treba izbegavati u širokom luku
PRVO - u oglasu je CITKO navedena velicina patika, kao i duzina unutrasnjeg gazista u cm. Patike su NOVE. A vi navodite da opis iz oglasa NIJE tacan! DRUGO - NEBROJANO puta sam kupovao i prodavao putem k/p i SVAKI PUT su saradnje bile uspesne. I sada se nadjete Vi da pametujete..a clan ste od pre par meseci! Toliko o tome. Zapitajte se. DRUGO - prethodnih nekoliko pari ovih patika prodao sam po znatno vecim cenama, a Vama sam ih spustio na SMESNIH 50e, a plcene su $200! Kada sam predlozio 55e, rekli ste mi da bi ste taman u tu svotu mogli da uracunate i postarinu, jer Vam je toliki budzet. ODMAH sam Vam izasao u susret i spustio cenu na 50e. TRECE - uvazeni "gospodine" , resili smo sve kroz par poruka. NITI jednog trenutka me niste pitali da li patike mozete vratiti ukoliko Vam ne budu odgovarale. E, u buduce, cinite to. Neka to bude savet, jer vidim da ste novajlija ovde ;) . Kao sto rekoh - kupovao sam i prodavao putem k/p-a..i uvek nasao zajednicki jezik sa osobom s druge strane! Ako sam kupac - zatrazim da pogledam posiljku po prijemu, probam, ako ne odgovara vratim. Ako sam prodavac - dozvolim da kupac, po prijemu, otvori paket, proveri sadrzaj, PROBA robu. E, a Vi NITI JEDNOG trenutka NISTE spomenuli to! Prema tome, apsurdan je svaki Vas komentar. Ja NISAM prodavnica, ne izdajem fiskalne racune..pa da mi robu vracaju. ALI, ako se PRE slanja dogovorimo da se roba proba i, po odluci, ili zadrzi ili vrati - DOGOVOR CU ISPOSTOVATI BEZ IKAKVIH PROBLEMA! Prema tome, zakljucak - na pocetku ste, jos uvek ima vremena za Vas..da se razvijete, udjete u semu. A, do tada..ucite. ;)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.