Maruska

Beograd

Član od: 29.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Bebe | Ostala odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupila sam pored Srebrne vode koja je prosledjena odmah a sad sumnjam da je obicna voda jer uz to sam kupila dva cebeta koja su raspala, olinjala, providna, rasivena, prosivena, stara, raspala, smrdljiva, tj. to je jedno cebe koje je podeljeno na dva, u oba nema ni 200 gr, stara su bar 20 godina a inace je slika sa interneta, puno, lepo cebe, a istaknuto kao NOVO-NEKORISCENO. Zamolila sam gospodju da mi zameni za nesto drugo bar upola cene, da bi mi rekla kako ona ne menja stvari i sto nisam pogledala u kesu odmah? ! Pa to nema nikakve veze, tako bi bilo da je kurirskom sluzbom, a njen muz je istrcao u zurbi, dao kesu, ja pare i nisam ni mislila da moze doci do toga. Inace sam se jos ja izvinjavala sto smo se dogovarale za patike koje su na slici crvene, a ustvari roze pa sam saznala kasno, slike su lazne neke, sa neta a koje nisu su raspad i smrdljivo sve. Ne znam odakle te pozitivne ocene? ! Kaze gospodja "Ne zanima me, bacite, radite sta god"? ! Sramota! Evo bacila sam. .
Sramota koje lazi su napisane ovde!!! Moj suprug je doticnoj gospodji odneo stvari koje je trazila da kupi i to po snizenoj ceni(iako me je vise puta ispalila za vidjanje) ispred zgrade da pogleda sve licno. Niko je nije primoravao da kupi to...pritom je sve novo,srebrna voda cak neotpakovana. Posle par dana joj se odjednom to ne dopada! Sto se tice patikica nehodajucih,nije ih ni kupila jer sam joj ja rekla da ne uzima za sina jer su ipak sa roze pertlama,dokaz je sto su patikice jos uvek na prodaju. Zena me bukvalno proganja i maltretira,a da ne pricamo o prostakluku preko telefona. Strasno!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.