Master PC Shop 0612246708

Subotica

Član od: 02.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne dozvolite da vas zavaraju 1533 pozitivne ocene (trenutan broj) za ovog clana. Pogledajte dobro negativne ocene. Ne ocekujte nikakvu garanciju na kupljeni proizvod. Necete dobiti ni fiskalni racun ni garantni list. Ako ste imali srece da vam roba stigne neostecena, nemojte misliti da cete imati srece kasnije u slucaju da se pokvari. Narucio sam hard disk "Western Digital 1 TB Blue" od ovog clana 06.04.2018. Hard disk je kasnio sa dostavom i stigao je potpuno neispravan, nisam mogao ni da ga pokrenem. Kada sam se dogovorio sa prodavcem da im hard disk vratim kako bi oni kod svog dobavljaca uvazili garanciju poslao sam im ovaj hard disk po dogovoru 20.04.2018. Od tada je moj hard disk kod njih, zajedno i sa mojih 42 evra koliko sam hard disk platio. Od tada su me nebrojano puta zamajavali sa pricama da je hard disk odnet u prodavnicu, zamenjen i poslat nazad meni. Ovaj proces traje vec VISE OD 2 MESECA. Sve vreme komuniciram sa osobom koja me ubedjuje da ne zna detalje o primo-predaji robe koja je poslata na servis, daje mi izgovore da su "gazde" odgovorne za to sto ja jos uvek nisam dobio svoj hard disk nazad. Jako su neazurni u odgovaranju na KP poruke, a ne mozete ih dobiti na telefonski broj naznacen na nalogu nikada. Odgovore ocekujte u vremenskom razmaku izmedju 2-3 dana. Ja mogu samo da zakljucim da je garancija izmisljena i zaista ne mogu da verujem da KP i dalje dozvoljava ovom clanu da posluje na njihovoj platformi. Bitno je i da znate da nakon sto nekome date pozitivnu ocenu, tu ocenu vise ne mozete promeniti. Sad zamislite o tome sta su mogli da urade drugi clanovi kojima je proizvod stigao neostecen, a kasnije se pokvario nakon sto su oni dali pozitivnu ocenu - niko nije mogao da podeli svoje negativno iskustvo sa ovim clanom. Na dole naznacenom linku mozete procitati celu konverzaciju sa prodavcem, mozete videti nebrojane rokove koje su obecali, a nisu ispostovali. Mozete videti i da su na kraju odlucili da prestanu da citaju moje poruke nakon sto sam im rekao da imaju poslednju sansu da mi vrate novac ili hard disk inace cu ih prijaviti. https: //www. dropbox. com/s/vyrkq6crudofse4/kp-ocena. jpg? dl=0 Ne zaboravite da KP ubacuje razmake u link, da biste pristupili slici uklonite razmake u linku.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

za komponente koje sam narucio receno mi je da stizu 25 najkasnije 29. dvadeset deveti je prosao a meni komponente naravno nisu stigle. broj koji stoji u oglasu je nedostupan a na poruke preko KP nema odgovora.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota! Od 08.05.2018. pokusavam da porucim jedan uredjaj (UBIQUITI UC-CK UniFi Cloud Key Hybrid Controller), uredno su mi odgovorili da sam porucio i da stize za nekih 5-6 dana, evo ni dan danas roba nije stigla. Ne javljaju se nakon toga 10 dana i tek kada sam ih pitao sta se desava sa robom kazu da je salju tog dana i stize sutra, naravno roba ni tad nije stigla. Kad sam ih nakon toga pitao spominjali su neke gluposti poput toga da su oni uvezli robu ali su gazde nesto pobrkale, pa nakon toga su rekli da imaju problema na granici (a da ne zaboravimo da su pre svega toga, par dana ranije rekli da su robu vec poslali i da je ocekujem sledeceg dana). Totalno neprofesionalno, evo sad cak par dana uopste ni ne odgovaraju. Da mogu da dam 0 dao bih, upozoravam sve clanove da ih izbegavaju kako ne bi gubili vreme.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE salji te kod njih u servis nista kao postoji garancija ustvari nemate nista , kupio sam kod njih plocu i ram pre pola godine. Vratio u servis 5 decembra 2017 jel ploca nije radila i jos mi nisu vratili komponente ima pola godine. Ne zele da rese problem lagali su me bezbroj puta. NE kupujte nista ustvari od njih mogli su da rese moj problem 100 puta ali ih izgleda nije briga

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Problem je u rasporedu tastera, trazio sam americki raspored, a stigla mi je tastatura sa britanskim, nije velika razlika, ali nervira. Kada sam se dogovorio da vratim tastaturu, poslao sam je, i stajala je tamo u magacinu kurirske sluzbe dve nedelje, nije hteo da preuzme, uz neke cudne izgovore. Telefon u oglasu nije aktivan bio sve vreme. Sada je tastatura kod mene, radim sa njom i sve me vise nervira. Mnooogo problema ako roba treba da se vraca.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaju robu, tvrde da ima garancija a pritom nemaju nikakav pisani racun i garanciju. Ja sam reklamirao graficku, lagali su me 3 meseca. Da bi na kraju poslali polovnu grafiku, za koju sam platio postarinu a pritom neispravnu. Na kraju su me blokirali na porukama. Slucaj je prijavljen SUPu.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam odredjenu ram memoriju za odredjenu cifru od clana, pet puta sam pitao i potvrdjivao da je to ta memorija i ta cifra, uredno mi je potvrdjeno da je to to i poslato, paket koji je stigao je 3.000 dinara skuplji! Nedostupan uvek, ne mogu ga dobiti! velika negativna!

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada sam kupio graficku obecana mi je garancija od 2 godine i da se ne brinem ako joj se nesto desi u tom roku, jer mogu samo da ih kontaktiram i da ce sve biti reseno. Graficka je prestala da radi, poslao sam je njima kao po dogovoru i vec 4 meseca je nemam nazad. Rokove koji su i oni sami postavili za popravak graficke su davno istekli a ignorisu me mesec i po dana. Ne citaju moje poruke a za to vreme drugim ljudima prodaju komponente.

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako ste, kako kaze prodavac, vecina kojoj ne smeta ignorisanje nekoliko rokova koje je sam postravio i o cemu vas nece obavestiti, optuzujuci kupca da je on za to kriv jer nije dovoljno rano narucio robu (a postavio rokove posto je primio porudzbinu), ako vam ne treba nikakav pisani trag da ste od njega kupili proizvod ili ne daj boze garancija, pri tome vam ne smeta da citirate prodavceve reci da bi ste probali da mu dokazete sta ste se dogovorili, plus prepiska u pijacnom maniru gde prodavac preispituje vasu svest i razum, onda ste na pravom mestu! Ja nisam i vise me ovde biti nece.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto na kraju moram da ostavim negativnu ocenu i upozorim buduce kupce u vezi kupovine kod ovog clana. Ja sam pokusavao i pokusavao ali ocigledno ne vredi. Proizvodi koje ovaj clan oglasava su navodno novi i sa garancijom od 2 godine a ja nisam dobio ni garanciju ni racun vec samo rec prodavca da imam garanciju a to u civilizovanom svetu koliko ja znam nije nikakva garancija. Slao sam nebrojane poruke i obecavano mi je 5 puta da cu dobiti pismenu garanciju ali to se nije desilo i svaki put kad je trebala biti poslata prodavac nije posla cak ni poruku vec sam ja morao da pitam sta se desava. Po krivicnom zakoniku ovo se klasifikuje kao prevara i slucaj je predat finansijskoj policiji. Ja ne sumnjam u to da su zvucnici kone sam dobio novi. Stigli su u fabricki zapakovanoj kutiji i definitivno izgledaju novo i rade savrseno ali ja sam narucio proizvod za garancijom od 2 godine a nisam to dobio sto me dovodi do zakljucka da se radi o ilegalnoj robi koja je svercovana iz madjarske i prodaje se na crno. Ja znam da ce prodavac pokusati da obrise ovu negativnu ocenu i stoga bih zamolio administraciju kupujem prodajem da ne radi to. Ionako je slucaj u rukama finansijske policije i sve poruke, kp izlog i ova ocena su slikani. Za slike razgovora sa prodavcem kliknite na link ispod : http: //imgur. com/a/ti9EA

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac se u DVA NAVRATA posle uredno primljenih narudzbenica bukvalno oglusio na poruke i pozive. Nije vredan trosenja vise reci - negativna kao kuca, uz srdacan pozdrav, naravno!
Postovani, zao nam je na neprofesionalizmu ali imali smo dosta posla oko reorganizacije firme. Voleli bismo da Vam nadoknadimo Vase protraceno vreme, javite nam se pa da se dogovorimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.