Mateja Marinkovic

Požarevac

Član od: 16.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisi ispostovao dog rekao si da je sve ispravno neradi wi fi i nisi poslao punjač preporučujem nikakvu saradnju sa ovog coveka
Citaj lepo opis sledeceg puta

Asesoari > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naruceni artikal je poslat u toku istog dana kada je i porucen. Kupac obavesten porukom cak i u koje vreme je posiljka odneta u ptt. Narednih 4 dana nije bio online da bismo komunicirali. Javio se pred istek roka slanja posiljke porukom da ga ocenim pre nego sto je posiljka podignuta. Kontaktirao sam ga telefonom i dogovor je bio da sutradan podigne naruceno. I da ga tek tada mogu oceniti. Medjutim to se nije desilo, tako da se naruceni artikal danas vratio. Da vam se ne bi desilo isto sto i meni, neka vam clan o kome pisem prvenstveno uplati novac pre slanja.
Drugi korisnik je iskoristio moj nalog samo za poručivanje njegovog artikla zvanog GUCCI naočare (iako su lažne), prema tome, mogu sasvim elegantno da kažem da nemam nikakve povezanosti sa ovom negativnom ocenom. Korisnik je veoma neozbiljan i ne shvata kako i kome treba davati negativne ocene. Amaterizam sa njegove strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.