Mateja

Prokuplje

Član od: 28.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ranac nije onaj koji je bio na slikama u oglasu. Pisalo je bez tackice na sebi kao nov MD ranac a dobio sam ranac tapacirnica zastava sa pokidanim i usivenim remnicima . Prodao sam i kupio milion stvari na KP i ovo je prvi put da me neko predje na ovakav nacin. Ja sam svoje pare prezalio a od ovog ne kupujte ni u ludilu, jos me pravi ludim preko poruka da je to to

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bez obzira šta je u oglasu, prodavac šalje šta u tom trenutku ima, pa mu tako nisu bitni ni boja, ni proizvodjač, ni veličina, a uredno u porukama i razgovoru sve obeća i potvrdi da je spakovano po dogovoru, pa kada vam stigne onda vidite da to nema veze. Kada čovek pomisli da je došlo do greške, jer je navodno "prijatelj" pakovao, u sledećoj pošiljci "sin" pakuje i na kraju kupiš tri kompleta, a ništa ne možeš da upariš. Na sve to zoveš čoveka, ali on više neće da se javi i ne odgovara na poruke. ..
Kada bi covek znao sta hoce to bi bilo dobro,hoce ovu bluzu,one pantalone,pa posle ove pantalone ovu bluzu,slao sam mu sve sta je trazio,neznam sta je ocekivao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.