Matija Langbajn

Sombor

Član od: 09.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Dodatna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od gospodina sam narucio 20 dvd-r i kutija. Ni jedan od 20 dvd ne radi, niti ga kompjuteri mogu ocitati, pokusao na dva laptopa i jednom desk. Kako ne bi doslo do zatezanja situacije, ponudio sam gospodinu da zamenim za skuplje plus doplatu i ako nemam nikakvu garanciju da cu dobiti dvd-jeve i da ce raditi. Sve je kategoricki odbacio i nije bio spreman na dogovor i saradnju. Ne preporucujem ga za saradnju da ne prodjete kao ja, ako nesto uzimate trazite garanciju. .. : (((

Konzole i igrice > Xbox | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bezprekorno ispravan dzojstik, odneo na servis, da se zamenu analozi, posto su malo bili izradjeni, da se dotegnu, isti dan u servisu kupio punjivu bateriju sa punjacem za isti, ostavio 2500 hiljade samo za dzojstik da bude besprekoran. .. odem po svoj dzojstik sutra dan, preuzmem, dodjem kuci, probam, on ne daje nikakve znake zivota, vratim se kod doticnog da resimo problem, on se vadi kako je dzojstik vec bio pokvaren, sto naravno nije istina jel sam predhodni dan odmah platio, plus ulozio u isti 2500din. naravno, zvali smo policiju da probaju oni da rese problem, na zalost u moju korist problem nije resen, doticni mi je uvalio od nekog drugog pokidanog dzojstika plocu i delove a od mog je ostalo samo kuciste. .. Veoma pravno podkovan, ne preza od policije, sto mi je sam njegov radnik rekao da nisam prvi slucaj. .. ps. za bateriju i punjac ne mogu da kazem nista, ali sta mi vredi kad nemam na cega da je utaknem. .. Pozdrav Matija nek ti ovo ide na cast. NI U KAKVOM SLUCAJU NE OSTAVLJATI NA SERVIS OVOM COVEKU NISTA. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.