Matija

Niš

Član od: 08.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nedeljama me je molio da mu čuvam telefon za devojku, nazivao me legendom, kraljem, molio da mu spustim cenu, bio vanredno kulturan i fin. Na kraju sam napravio priličan ustupak i spustio cenu i plus mu dao telefon bez isplaćenog celokupnog iznosa uz obećanje i molbu da će već sutra uplatiti ostatak. Od tog trenutka dečko se jednostavno ne javlja ni na moje pozive, ni na poruke, ne odgovara ni na KP iako čita šta mu pišem. Na kraju sam ga zvao sa drugog broja, tu se javio (porukom) i bio prilično grub i "glasan" rekavši da je "u problemima". Onaj ko je u problemima ne kupuje telefon od 850e jer to nije potreba nego hir. Punih 7 godina sam na ovom sajtu i ovo je bukvalno prva negativna ocena koju dajem. Najnegativnija moguća jer je u pitanju licemerje, drskost, bezobrazluk! Dečko mi je jednostavno ostao dužan novac i nestao sa lica zemlje! NIKAD SARADNJA SA OVIM ČLANOM iako je "fin i kulturan"!
Moram da odgovorim na ovako bezobraznu ocenu,kao prvo dotičnog morate da molite da se nadjete sa njim da ga zivkate non stop da bi uboli termin kad njemu odgovara,izlazio sam sa faksa cekao njegove pozive ko budala da bi mi on reko da ne moze,i ako ti telefoni imaju cene dosta jeftinije gledao sam da ispostujem njegovu od 850e na spustenih 820e prilozicu dokaz sa porukama da ga kupim,izaso je u susret i dao mi je na 800e telefon 20 da mu uplatim to vece je rekao da ce da mi posalje racun na koj da mu uplatim novac,koj sam ja od tog trenutka cekao jos 5 dana i naravno da su me stigle moje obaveze i PROBLEMI,mnogo je ruzno i nevaspitano suditi ako ne znas kom je kakav problem ispao,po ovoj oceni mogu da kazem da si previse nevaspitan i da si gori od kočijaša ruzno je da vredjas nekog za 20e ovoliko pritom si sam cekao 5 dana da prodju kako bi mi poslao racun.Pozdrav pripremite zivce dobro kad kupujete od ovog člana
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.