Matija

Bač

Član od: 01.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Netbukovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio je netbook Nokia G3, koji mu je poslan potpuno ispravan. Posle tri dana, javlja mi da je "laptop totalno neispravan". Pitam ga sto nisi odmah probao jer baterija je bila puna i drzi 4 casa. Kaze; drzao sam ga dva dana na punjacu. Rekoh, posalji mi nazad o svom trosku i kada se uverim u istinitost tvojih navoda, poslacu ti pare Post Netom. Odmah posle je javio da je poslao i naveo je neku adresu druge osobe da njoj prosledim pare. Elem, stize Bex i trazi od mene da platim 550 dinara postarine od nepoznatog posiljaoca. Ljut, odlucim da ipak uzmem iako sam vec tada sumljao u neku prevaru. Otvorio sam Net book (koji nije davao znake zivota) i utvrdio da je Hard disk otvaran i da je menjan ceo lim sa serijskim brojem (inace broj se nalazio i na fotkama oglasa), a usput je kompletno urnisan izudaran sa zadnje strane a unutra je zvecalo kao u zvecki. Hard disk je 1.8" vrlo specifican i redak, tako da ima svoju cenu koliku i sam netbuk. Sada mi jos preostaje da utvrdim na koji je nacin ceo netbuk onesposobljen. Inace laptop je napravljen od metalne legure i nema sanse neko ili nesto da na takav nacin unisti HDD. Takodje nema sanse da je taj HDD radio takav kakv jest.

Mobilni telefoni > Sony

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KATASTROFA! Dosao sam na lokaciju koju je kupac predlozio i nije se pojavio! Nije se ni javio na telefon niti me ranije obavestio da nece stici i da odustaje od dogovora! Po glasu bih rekao da je u pitanju neki klinac. Ne znam na koju foru je skupio 19 pozitivnih ocena. Apsolutno NE preporucujem za saradnju!
Nisam bio tu zato što sam morao imati hitnu operaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.