Matija

Zaječar

Član od: 22.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikada nikom nisam dao negativnu ocenu, ali ovaj decko je zaista zasluzuje obzirom kako se poneo, pa neka mu to bude za nauk za svaki sledeci put i da dobro razmisli kako ce postupati nadalje, a i za sve ostale clanove jedno upozorenje da znaju sa kim imaju posla i sta sve mogu ocekivati kako bi bili na oprezu da ne prodju kao ja sto sam mogao ali na svu srecu nisam jer sam imao ludu srecu koja me jos jednom posluzila. Kaze decko kupice od mene graficku karticu i javio se u poruci na Kp-u i dobio sve potrebne informacije a to je da je graficka kao nova, slabo koriscena, da je u potpunosti ispravna i da je nikad otvarana sto pokazuju stikeri na samoj grafickoj kartici, i samo je falilo da mu dostavim jos slike i video snimak pre samog slanja a cak sam mu ponudio i licno da je testira sto je on odbio i rekao je da mu je slobodno posaljem jer mi veruje ali samo slike pre slanja da vidi i to je to, i cuvao sam mu graficku karticu bas dugo nadajuci se da ce ispostovati dogovor, i kaze salji slobodno cim mozes, 100% je kupujem nema da brines, za sta imam i dokaze jer sam ga u vise navrata pitao da li dogovor vazi i da li se nije slucajno predomislio jer i to se desava i sve je moguce ocekivati od ljudi sto ja takodje ne zameram, jer sam u to vreme imao bas neke seme za prodaju i ljude koji su hteli da je kupe i pitali me pa da ne bih slucajno odbio nekog ko je zaista pravi kupac hteo sam da znam da li on ostaje pri dogovoru ili ne, da bi me potom neposredno pre samog slanja nakon sto sam ga milion puta zvao na telefon, na Viber i slao mu KP poruke ignorisao kao da nikada ni o cemu nismo pricali a odbio sam sve ostale potencijalne kupce pre toga zbog njega jer sam je njemu prvo obecao, ali jednostavno covek se nije javljao nigde i nije ga bilo moguce nikako dobiti. Da je samo i mrvicu bio iskren i da se samo javio na telefon kada sam ga zvao, pa makar i pre samog slanja, i da je rekao samo odustao sam cak i pod laznim izgovorom ja mu ovu negativnu ocenu nikada ne bih dao.
Kao prvo netacno je da je on meni cuvao graficku karticu. Ne vidim kakvo je to cuvanje graficke karte kada sam ga lepo pitao da je posalje odmah, na sta je on meni rekao nisam u zemlji, dolazim za nedelju dana. Okej, pusti mi slike i test graficke i posalji kad dodjes. E sad dolazimo do problema. COVEK JE DOSADAN. Zato nisam ni uzeo graficku kartu. Ako sam ti lepo 2 puta rekao nema sta da brines, uzimam sigurno samo da vidim slike i test, nema potrebe za ponovnim pitanjem da li uzimas, treci put. Kap koja je prelila casu, decko me zove u 7 ujutru, na dan kada dolazi u SRB, da me pita za adresu ili sta vec, pretpostavljam, na sta sam mu 3 pita rekao da hocu da vidim slike onoga sto kupujem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.