Matke mobilni telefoni

Kragujevac

Član od: 17.10.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik za izbegavanje poslao sam mu telefon kom je maksimalno spustio cenu da bi me na kraju danima zavlacio kako mu tamo neki drugi lik poslao kamen te ovo te ono ko da ja imam veze sa tim. .telefon mi se danas vraca jer je 5 dana bio u posti i nije ga preuzeo. .kad god bih ga nazvao da ga pitam da li je preuzeo tel govorio mi je da ce za sat vremena preuzeti. .izbegavati ovakve u sirokom krugu

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikakva saradnja sa ovim clanom, obecao mi je garanciju kupio sam telefon dao u kesu pare, vukao me je jedno mesec ipo dana i na kraju rekao da dodjem licno kod njega da uzmem ja sam otisao potrosio jos 20€ za gorivo i dao mi garantni list od nekog telefon gde ne pise nista iz telenora. Rekao da dodjem za dva dana i naravno ne odgovara na poruke niti se javlja uopste. Nikakva saradnja, 0 od coveka.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.