Matovic Mladen

Beograd

Član od: 01.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog člana. Sve smo se dogovorili pa mi je čak i izasao u susret oko prevoza, ali nakon otvaranja kutije na ormaricu sa ogledalom je falio prekidac za svetlo kao i uticnica, ormaric za lavabo je isto imao falinku koju nisam htela ni da mu pominjem. Na moju poruku mi je odgovorio da se desava da to fali na ormaricima i da ce me zvati za 10min. Naravno nije zvao, ja sad moram da kupim sve to i platim majstora da mi to ugradi.
Vi ste hteli ormaric drugi tip na njemu je bila uticnica onda ste promenili i trazili drugi ,taj drugi ima sijalicu ali nema prekidac.ja sam obratio paznju na sijalicu nisam na prekidac.

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lavabo ormaric vrata ostecena sa unutrasnje strane. Nije se videlo od ambalaze. Dogovorena reklamacija nije ispostovana. Danas, sutra . .. tj trajno buduce vreme.

Kupatilo i oprema > Galanterija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imao sam problem sa ovim čovekom. Poslao je on meni proizvod, i sa te strane je sve korektno. Al pazite ovo. Cena je bila 600 din I ja mu kazem unapred : Nemoj mi slati Bex-om, naplatice mi skuplje nego sto me kosta to sto prodajes, a oba smo u Beogradu, ako moze da mi posalješ Post-expresom uzeću. Kaze covek - može, dogovoreno ! Za dva dana stize mi paket, preko Bex-a Koliko me kosta proizvod, toliko i postarina Malo manje od 600 din, ali blizu. Ja ispadnem covek, a nisam morao, mogao sam da odbijem da primim. On bi 2 puta platio poštarinu. Ne, ja platim i odmah ga nazovem. Kaže - pogriješili smo, trebalo je da posaljemo Post-om. A ja ga pitam, dobro, a jel treba vasu gresku ja da plaćam ? Seti se on nekako i kaze - poslacu ti 250 din nazad poštom. Cekam ja 20 dana, nema ni novca ni njega. Ja ga podsetim. Lik se maltene naljuti na mene sto ja insistiram na tako malo novca i sto on mora da ceka u posti da salje neku crkavicu. Tad sam mu rekao da ja necu umreti gladan za tih 250 din, kao ni on, ali da je reč reč i da se mora postovati. Obeca on ponovo, preko volje da ce poslati te pare. Prodje od tad 3 dana, i ja evo pišem ovo, ovu ocenu koja košta 250 din. Svakako bih ostao bez njih. Moja poruka svima koji ovo citate. Cuvajte se ljudi kao što je ovaj Mladen, kojima reč nista ne znači. Neke stvari nemaju cenu. I na kraju, savet Uvek pitajte prodavce kako ce vam poslati robu. Njima je najlakse da pozovu kod sebe Bex ili neku drugu spediciju, ali taj dolazak kod njega Vi, to jest mi placamo. A ako taj prodavac ode u postu i preda robu sam, on gubi svoje vreme, a vi to ne placate. Trazite da vam robu posalje post-expresom . Ako vam je stalo do svog novca. Ako nije - opušteno Pozdrav svima ( osim Mladenu )
Zaboravio si da sam ti prvo rekao da su postarine skupe ,drugo rekao sam vam posto ste iz bga da dodjete ili da se nadjemo da vam dam rukohvat.posle ste rekli da posaljem post expresom ,a ja sam mahinalno poslao aksom a ne bexom.trece kilaza je 0,5 kg nisu mogli da vam naplate 600dim a i da jesu ima mejl za zalbe gde se pozalite na visinu postarine jel nisam vam ja naplatio postarinu nego aks.I jos u postama su guzve nemoze paket da se preda satima.

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lavabo ormarić je na kućnu adresu stigao oštećen. Novac sam u napred uplatila. I pored niza pokušaja da stupim u kontakt sa prodavcem, dobijala sam odgovor da ću biti kontaktirana, ali obećanje ludom radovanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.