MAX.Korektna_Prodaja

Beograd

Član od: 14.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj JBL zvučnik uopšte ne valja jer baterija ne drži ni 2 sata, a u oglasu je navedeno kako drži 10 sata, zvučnik nema uopšte jačinu 40w tako da ne bi preporučio da kupujete ovakve zvučnike nikada! !!
Prvenstveno se obraćam svim budućim kupcima konkretno predmeta Xtreme XL da dopunom kablićem dobijen uz zvučnik baterija se ne može napuniti odnosno svakome dajem info. naravno ko me sluša ili čita napisano da je potrebno punjenje uraditi punjačem od telefona ili sl. odnosno direktno u utičnicu. Dobijeni kablić je samo putna opcija dopune zvučnika. Druga stvar što se javila kao problem sa konkretno ovim kupcem je ishitrena reakcija negativnog ocenjivanja a bez ranije konsultacije sa prodavcom. Odnosno na predmetu Xtreme tasteri +/- imaju funkciju prebacivanja pesama tako sto se taster pritisne kratkim pritiskom prsta a duže zadržavanje tastera +/- ima funkciju pojačavanja/smanjivanja. Tako da je kokretno ovaj zvučnik mnogo jači kada se pojača... mislim realno ali... Znači ako ste u vezi zvučnika i telefona bluetuthom potrebno je da osim pojačavanja max. zvuka na telefonu isto uradite i na zvučniku kako bi navedena jačina bila realna.Mihajlija KP
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.