Max

Jagodina

Član od: 25.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je ostecen telefon i neispravan.
Telefon je poslat ispravan Pre slanja je detaljno još uslikan i poslat na viberu kako izgleda i kako radi i da nema nikakvih oštećenja Šta se desilo u putu do kupca ja stvarno ne znam a moguće da je i bacan po pošti kao i što se dešava ne znam. Meni je stvarno žao što se tako nešto desilo ali pošto me kupac zvao i počeo da me kune nismo imali onda ni prilike da lepo porazgovaramo smatram i da me možda i laže da je telefon ne ispravan.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon kupljen po dogovoru da je ispravan, međutim ne radi deo tača, ne radi kamera, član slatkorečiv, u principu kao nađi majstora i platiću popravku, međutim od toga nema ništa, obećao da će platiti opšravku kamere 20e, normalno da je ostalo kao čista zabluda i do dan danas. Klonite ga se u veoma širokom luku jer vidim da je buvljak preselio na KP, da ne budete moj primer
Ha ha ha Za ovog člana, sam bez komentara

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za 2.000 din me je prevario tvrdeći da je aparat ispravan, "baš sam ga danas koristio". Kada sam ga obavestio da mi je poslao neispravni trimer, usledili su izgovori tipa "ali ja sam ga već platio tipu koji donosi", "po novo se ide u radnju, a polovno je polovno" i slično. Na insistiranje da vratim o mom trošku, služi se lažima da "nije kod kuće do daljnjeg". Ovakve likove izbegavati u širokom luku, a mesto mu nije ni na buvljaku!
Ovaj član je lažov i jedan davež. Tvrdim i dalje da je aparat ispravan i ja sam ga koristio a on ne razume šta je novo a šta je korišćeno. Rekao sam da ću primiti trimer nazad kad se budem vratio sa puta ali član ne razume, objašnjavam ali član opet ne razume samo ne znam koji deo ne razume. Sada mu neću ni primiti paket. Član je dosadan, težak... Izbegavajte ovakve kupce i saradnju a moje pozitivne ocene sve objašnjavaju. Hvala za negativnu... I to je za članove!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.