Max

Inđija

Član od: 28.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tri puta narucuje i tri puta nece da preuzme, dva puta saljemo kurirskom sluzbom i placamo duplu postarinu. Na kraju obecava da moze i licno da preuzme ali se sutradan javlja da kaze da ipak otkazemo sve jer zeli nesto drugo. Veoma neozbiljno ponasanje (pretpostavljamo tinejdzera). Ne ulaziti u bilo kakav dogovor sa ovom osobom!
Pre mesec i po dana smo trgovali i uz dogovor i poteskoce u preuzimanju smo zavrsili trgovinu uspesno kao sto smo i ocenili jedni druge! Sve sam Vam platio ukljucujuci i troskove! Nisto to male pare da se ovako vredjamo. Sada sam porucio nove komponente i samo sam pitao da li je moguce otkazati da porucim druge ali Vi ste se poceli drcno ponasati i niste mi pruzili mogucnost da odgovorim da porudzbina ostaje po dogovoru posto nije moguce otkazati, zato sto ste mi blokirali komunikaciju! I dalje zelim da preuzmem ono sto sam narucio... Prijavio sam Vas adminu i posto ne mogu da Vas kontaktiram imate moj kontakt ovde pa mi posaljite kada roba stigne gde da uplatim pare pre slanja i da zavrsimo saradnju kako treba... Sve najbolje!

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je dva puta odbio da primi pošiljku, prvi put je rekao da nije tu ide negde pa mu je dete bilo bolesno ili nešto u tom stilu, drugi put je rekao da će uplatiti avansno na račun, pa nije uplatio a ja mu poslao ponovo ali drugom kurirskom službom jer možda je prva bila loša, i evo nakon nekih nedelju dana vratio se paket ponovo sa obrazloženjem da on to nije tražio! ? Ja ne mogu da verujem kako čovek može tako da se poigrava sa tuđim vremenom i novcem, dva puta sam platio poštarinu od po 600 din ukupno dakle 1200 din. Zbog čega?
Nisam odbio da primim posiljku! Rekao sam da ne saljete dok Vam ne uplatim pare jer nisam bio u mogucnosti da preuzmem posiljku... Kontaktirajte me da Vam isplatim koliko god treba za nanesenu stetu pa da se razidjemo kao ljudi. Cekam.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom, poslat je paket kad je njemu odgovaralo, kurir ga nije nasao, nakon toga je zajedno sa vikendima paket bio 10ak dana u posti i nije se udostojio da isti preuzme i morao sam da platim duplu postarinu. Poruke je naravno kulirao i reko neka, necu da kucam coveku negativnu. E onda je usledio nevidjeni bezobrazluk, posle duzeg vremena opet salje poruku i detaljno se raspituje za isti predmet i kad konta da je vec jednom porucio od mene i nije preuzeo, blokira komunikaciju preko KP.
Hm. Danas sam primetio nesto cudno jer me je prijatelj pitao da mu porucim mouse bungee od drugog prodavca. On je zloupotrebio moj profil i login koji je ostao kod njega na kompjuteru sacuvan da poruci od Vas isti predmet ranije i ne podigne ga. U svakom slucaju mi je zao i ne bih hteo da negiram ono sto se desilo jer ste, Borise, u pravu. Posto ne znam kako da Vas odblokiram, ponudio bih Vam da mi se javite na moj broj 0677066877 i da se dogovorimo u vezi nadoknade troskova koje ste imali zbog svega ovoga. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.