Maya

Beograd | Voždovac

Član od: 27.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam farmerice kod prodavca koji namerno nije naglasio da su u pitanju zvonarice. Detaljno su date dimenzije farmerica, a namarno je izostavljen taj podatak. Jer koji muskarac nosi zvonarice. . Hteo sam da vratim robu uz moje placanje postanskih troskova sto je prodavac odbio uz komentar da ne menja i ne vreca robu i da farmerke mogu da se preprave kod krojaca za smesne, a da nisu klasicne zvonarice pa zato nije naglaseno u oglasu. Prodavac dakle sam priznaje da su u pitanju zvonarice koje nisu klasicne kako ona kaze. Pritom prvi put cujem da postoje klasicne i ne-klasicne zvonare. Mislim da je namerno izbegla taj veoma vazan "detalj" da su pantalone zvonare. Nikako ne bih preporucio saradnju sa ovim clanom, jer sam i pre kupovao farmerke na internetu i nisam nailazio na ovako. Necu da propadnem za 2000 din ali ne volim kada me neko izradi. Jos jedna za nju verovatno sitnica je da ne zna koliko postarina kosta, jer je rekla jednu cifru, a ustvari je druga, naravno veca. Budite oprezni i ne kupujte kod ovog prodavca.
Kako Vas nije sramota...U oglasu je detaljno pisalo o kakvim farmerkama se radi, kao i dimenzije. Na koji nacin sam ja pokusala bilo sta da sakrijem: imali ste 6 slika, da protumacite o kakvom modelu je rec. Farmerke nemaju veze sa zvoncarama, gde ste uopste videli muske zvoncare...pogotovo Legend.To sto ste vi ocekivali slim model koji prati liniju Vaseg tela je apsolutno Vas problem...u oglasu je tacno opisano i naznaceno da su farmerke klasicne. Postarina je izracunata na sajtu post expressa, izvolite zalite se I NJIMA ako ste nezadovoljni....Ne preporucujem saradnju, jedino je komunikacija oko slanja paketa bila korektna! U svakom zitu ima kukolja. Pozz Nebojsa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.