MB

Novi Sad

Član od: 03.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem minus i to sam bukvalno primoran na to bezbrazlukom prodavca. Elem, bicikl mi je prodat polovan, ali kao "servisiran" i "sedi i vozi". U prevodu, sve je ispravno, podmazano i funkcionalno. Bicikl je stigao bez transportnih oštećenja dobro zaštićen, ali sa lancem koji visi van zupčanika i reštelovanim kočnicama i sa nefunkcionalnim menjačima (kočnice nisu hvatale felne, menjači kao zacementirani po zubac dva gore dole max), svetlom koje ne radi iako mi je rečeno da radi "ako je na slici bobina", i lelujavom zadnjom felnom sa nekoliko krivina nastalih upotrebom (konstatovala dva majstora u servisu) i kojoj nema pomoći osim zamene. Popravka će me koštati skoro kao još jedan bicikl. Uputio sam poziv, zatim i poruku prodavcu uveče i dalji tok događaja prepustio njegovom obrazu i savesti. Ujutru mi je stigla poruka, gde se on pravi nevešt i gde svi drugi ispadaju budale sa naglaskom na tome da sam za džabe dobio odličan bicikl, a da su oštećenja nastala u transportu : ) Poruku je završio sa "moj obraz je čist". Vratimo se samo na servisiran, i sedi i vozi. Pa tragikomedija. Ako je mu obraz čist onda pre toga dobro pendžetiran, jer vrlo dobro zna šta mi prodao.
Prodao sam mu bajs potpuno ispravan kao sto je i na slici. Sve ima i sve radi. A on meni javlja da je spao lanac i da su rastimane kocnice i brzine,a sve je testirano i servisirano,moze se videti i na slikama. Gnjavi me 5 dana za bajs da mu spustim cenu i da cekam kad on moze pa da mu posaljem. I na kraju mi daje negativnu bez ikakvog razloga. Nek ide njemu na čast!

Kućni ljubimci > Psi | Molosi i švajcarski pastirski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Veterinar gde je lečen kaze da nije primio protiv parazita i štene je dve nedelje od kupovine uginulo!
Kuce je bilo vakcinisano i ocisceno od parazita za sta sam mu dao i potvrdu! Na poruke i pozive nije odgovorio. I bez ikakvih dokaza daje meni negativnu ocenu,kuce je moglo da se otruje i jos svasta nesto. Imam jos jedno kuce koje je zivo i zdravo u isto vreme vakcinisano i ocisceno od parazita kao i ovo sto je uginulo. Ovo je druga nepravedna negativna ocena bez ikakvog dokazanog razloga i bez moje krivice,ovde moze da ti da negativnu ocenu ko kad hoce i bez ikakvog razloga,a niko nista nece da preduzme povodom toga!

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Tv je komplet rasrafljen fale i delovi kuciste izlomljeno. nije nizasta. i zato veliki minus
Televizor koji je porucio,stajao je u magacinu u kurirskoj sluzbi 6 dana,posto covek nije hteo da preuzme paket,lagao me je da ga niko ne zove za paket,tek kad sam ja zvao kurirsku sluzbu i kad smo utvrdili da laze tek onda je podigao paket. I dao mi negativnu posto se televizor od 30kg ostetio a nije podigao 6 dana paket iz kurirske sluzbe,ja sam ga uredno zastito ali to ne vredi kad se 6 dana nalazi i prebacuje po magacinu. Ponudio sam mu i povrat novca da budem korektan ali ni na to nije odgovorio. Treba ga izbegavati,a ko je vodio komunikaciju sa njim zna o kakvom se coveku radi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.