MD4S - 064/964-0000

Novi Sad

Član od: 01.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Apple iPod

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Baterija traje sat vremena dakle prodat mi je dok je bio na izdisaju, ko zna kako se menja baterija na ovom cudu, bacenih 50e. Oprezno sa ovim likom. .
Odjednom posle mesec dana nakon kupovine, covek daje negativnu bez kontakta pre toga. Kupio je uredjaj od mene niti se zalio uzeo ga je bez opreme, na cega ga je on punio stvarno ne znam, pa molim tim Kupujem Prodajem da obrise ocenu jer neko ko nema ni dve ocene nalog star mesec-dva I od te dve ocene moja je jedna. Smatram da je bilo problema tipa tog kojeg je on naveo da bi to bilo istog dana negativna, a ne posle mesec dana. Pokusao sam da udjem u kontakt sa doticnim članom nakon ove ocene, ali nije se javljao. Sramota

Motocikli > Aprilia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota! prvo, prodao mi je ajfon 5c navodno upao u sneg i nije nosen u servis! cim je poslao telefon, odmah je izmenio oglas u "aprilia sr delovi" i promenio i slike, rekao je da ce da da sifru i mail od iclouda, ni to nece sada da ispostuje, zeleo sam da mi izadje u susret i iskljuci icloud on to ne zeli, izmislja neke svakojake razloge, stanje telefona je ocajno, zeleo sam preko svega toga da predjem ali ovo zaista nema smisla, MOMAK SA 101 POZITIVNOM OCENOM DOZVOLJAVA SEBI OVAKAV PORAZ, ZAISTA TREBAS DA SE STIDIS OVAKVE NEPROFESIONALNOSTI. .. OVA NEGATIVNA NIJE ZA KP SAJT, VEC ZA TO STO SI ISPAO NECOVEK! NEMAM RECI, TREBA DA TE JE SRAMOTA!
Smederevac svako ko ovo procita uzivace veruj mi najgori ste vi tamo!! Cast posten ljudima iz Smedereva, govori za one sto hoce leba bez motike!!! A avas tu najvise hoces Iphon 5c za 20 eura i giwey karticu si iskuko i to sam ti posla podelili postarinu vidim i ti se crvenis od svog postenja silnog prosto sam se obogatio od te silne svote ponavljati se prica a svoko ko klikne sad na tvoje ime uverice se u tvoje negativne ocene!!!! A Svaki Iphon uredjaj i zgazen vredi 2200 dinara jer tvoj kurs je kao Kod Dinkica :)) obeca 1000 da 50 ;)) a da nepomenem da sam opisao i kvasenje telefona.. Stanje .. Sramota je ukrasti!! Oglas nisam zamenuo vidi se zasta si me oceniu receno ti je da nije moj telefon! To nespominjes!!! Javljao sam ti se odgovarao na svaku poruku to nespominjes Klinac jos ti treba plazme da jedes sto nisi rekao druze vrati mi 2200 dinara stedeo sam 6 meseci da bi kupio iphon taj nego ima on negativnnu pa da i on nekom da
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.