mecing

Beograd | Stari grad

Član od: 27.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

predmet ne odgovara opisu i prodavac odbijo da preuzme svoku robu i vrati novac
Klasičan primer osobe sa kojom ne treba sarađivati. Čuvao sam mu wc šolju mesec dana, dva puta sam ga zvao da ga pitam da li mogu da je prodam iz razloga jer imao kupca, odgovor je bio NE baš takva mi treba. Tražio sam način da mu prevezem do Smedereva, nisam našao rešenje, zatim sam mmu spakovao i poslao na kućnu adresu. Odgovor je bio , upati mi 700 dinara da ti ne bi dao negativnu ocenu na oglasniku, ( znači ucenjuje , ne mogu da verujem) . Šolja nije te klase. Ja stvarno neznam koje klase wc šolje hoće za 1200 dinara. Naime , nije mu odgovarala cena poštarine, koja je bila 640 dinara, zbog toga mi je i tražio da mu uplatim 700 dinara. Moja preporuka je IZBEGAVATI OVU OSOBU U ŠIROKOM LUKU.

Oprema za poslovanje > Kancelarija | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

pisaca masina nije kao sato je opisano u poruci masina ne pise pravilno zaglavljuju salova.
I jedan minus, i to zbog 1000 dinara. Ima nas raznih, šta reći a ne zaplakati. OBAVEŠTENJE ZA GOSPODINA VASILJEVIĆA: Prilikom nezadovoljstva u kupovini preko ovog ili drugih sajtova, red je kontaktirati prodavca i dogovoriti se s njim oko predmeta koji ne zadovoljava lične kriterijume. VIDIM DA NISTE UPUĆENI U KUPOVINU PREKO INTERNETA, ALI NEMA VEZE, SVE SE DA NAUČITI. VRLO RADO ĆU PRIHVATITI MAŠINU NAZAD.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.