MEDA-Top Mobil

Beograd | Stari grad

Član od: 03.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon razmene telefona (uz moju doplatu) sa korisnikom za Samsung A71, posle nepuna dva dana otkrivena je kvar. Telefon je jednostavno poceo da brljavi i da otkazuje touch. Kada sam ga zvao i objasnio o cemu se radi, rekao je da garancija to ne podrzava. Naravno u oglasu je pisalo da je telefon pod garancijom, star 6 meseci, a od garancije ni traga ni glasa, samo napisano na kutiji, kao satro neka garancija kod njega u servisu. .. mozes misliti. .. Ispostavilo se da je kvar u maticnoj ploci i tako meni ostade nov telefon, star 6 meseci sa kupljenom garancijom koja ne postoji i popravkom od 150e za zamenu maticne. Covek se nije ni potrudio da pogleda telefon da vidi sta je, on je vec znao da sam ja "nagnjecio" telefon i da je to moja krivica, ali ipak nije bio u pravu, ni traga od bilo kakvog ostecenja sa moje strane. Znaci da je znao da mi je uvalio telefon sa greskom. Molim ostale kupce da se cuvaju ovakvih prodavaca. Ovo ocigledno nisu realne njegove ocene, a njemu neka je na cast.
Normalno da se neslazem. kao prvo svi dobijaju pisanu garanciju, ovde je bila iznimka jer covek je dosao ranije od dogovorenoga a i iz mesta je gde sam i ja ziveo pa smo usli u pricu a papir , tj garancija je bila kuci a na garantnom listu pise kao i za sve radnje da garanciji nepodleze displej, tac, konektor punjenja kao ni maticna ploca. Kupac ni jednog momenta a to mu je receno ako ima problem salje meni, odmah je otisao u servis i bio pomalo neprijatan, plocu platio nerealno bez ikakavih dokaza da je uopste popavljao, zapisano mu je na kutiji datum preuzimanja da zna koliko jos ima garancije a da nekazen da je slagao u opisu jer samo u jednoj liniji je tac prestao da radi i samo se na to zalio bez da ponudi da posalje tel da vidim o cemu se radi. Takav kvar obicno bude nagnjecenje taca. Fisakalni racun neka dostavi vama da vidimo da je placeno sa novim imeom ploce a staru vrati meni a ja cu mu nadomestiti novac. Oglase uglavnom brisem prilikom prodaje i dao mu pozitivnu ocenu (koji trebate da skinete) i nisam ga blokirao jer tada nemogu dobiti negativnu ocenu da mi je bila namera prevare jer ima gomila kupaca koji nemaju nalog na K.P.-u i nemogu mi dati ocenu, tako da je sve neosnovano a po komentaraima ostalih, skoro 500 pozitivnih, procitate nihove komentare pogotovo kada su zamene u pitanju. Mislim da je negativna ocena neosnovana i molim da je skinete a pogotovo sto zahtevam od Kupca da ispostavi ...... 1..Fiskalni racun da je placeno..(nikako paragon blok jer to moze svako da izda bez da podleze zakonu) 2,,Staru plocu koja ima imei sa kutije ...........plocu meni posalje i fiskal, dobije novac nazad i skidate ovu negativnu, tj skinite odmah negativnu a ako on ispuni svoj deo price i nedobije novac, sto se nece desiti onda mi vratite negativnu... Nevenic Darko

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

DARKO NEVENIC !! !! !MEDA! !! !! !Cuvajte se ovog clana. Porucio sam navedeni telefon navodno ispravan. Medjutim dobijam krs od telefona. Za korisnike koji nisu upiceni u Fore ovakvih ja cu vam objasniti kako oni rade . Stavi cenu primamljivu na neki oglas kojim se ljudi zalete. Pustite mu poruku na KP on vam nece odgovoriti, nego vas odma zove telefonom i pocinje sa pricom kako je on za telefone Tata Mata itd, Nece da vam odgovori na poruke iz razloga da ga nebi ocenili ili prijavili. Porucio sam samsung s7 edge, navodno ful. Medjutim dobijam smece od telefona. Pustio sam doticnom par poruka pozalio se na telefon koji me je isti blokirao! !! Izbegavajte ovog nadaleko! !! !Meni si odgovorio na KP zato sto sam ja veci igrac od tebe! !! !Sta bi ti ovde napisao samo da mi dozvole! !! !!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram negativno oceniti jer vidim da su svi ostali zadovoljni. Jako Lepa komunikacija i dogovor na telefonu medjutim, telefon čekam i posle nedelju dana pišem prodavcu -nije bilo na stanju i navodno mi je pisao u medjuvremenu. . ponovo se dogovorimo i opet čekam nedelju dana. Niti se javlja niti mi stiže roba. Komunikacija jako Lepa ali ne istinita. Ocena negativna !
Neznam sta bih rekao, mnogi korisnici Kup.Prod su za ove godine molili, zahtevali da im rezervisem tel na odredjeno vreme i nikada se vise nisu javili ili se oglusili na moj poziv...trebao sam svima da podelim negativne ocene ali nisam i za to nema razloga, priznajem da nisam poslao tel jer ga nije bilo na stanju ali mislim da nije za negativnu ocenu jer da sam se tome nadao, mogao sam da blokiram korisnika i on nebi mogao to da uradi. Malo vise sam imao problema u porodici jer imam vise dece a i gizvu sa poslom. Čak se i cena promenila na nize pa je doticni gospodin ustedeo..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.