Media Care , Beograd

Beograd | Vračar

Član od: 16.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da je sve u redu oreko telefona posle pola sata kada sam bio na auto putu rekao je da ne radi tuch. NE PREPORUCUJEM!
Druze bezobrazno ovo sa tvoje strane , ispao sam fer i korektan hteo da izadjem u susret na bilo koji nacin , izvinio se za gresku , javio ti na vreme da ne kreces da sam primetio bag i da cu resiti i spustiti cenu da se iskupim . Cenkao si se i ako je pisalo da je cena fixna . Rekao da nemas dovoljno novca i ja se sazalim i sputim ti cenu , maximalno spustio sam ti cenu sa 270e na 240e Ti na ovako bezobrazan nacin vracac !!!!! Svaka cast !!!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram da dam negativnu ocenu ali ovaj covek nije pokazao ni gram empatije kao ni bilo kakvu mogucnost za saradnju. Iscimao me je sa drugog kraja grada, trosio moje dragoceno vreme a onda i svoje a da se nije udostojio reci ni izvini! Na telefonu su menjana ledja sto ne stoji nigde u njegovom opisu! Kamera na telefonu ne radi, ne rade joj sve funkcije(jedna od 3 kamere verovatno je "crkla" ali njega ne zanima da to kaze kupcu a pogotovo ne da stavi u opis)! Kada sam sve to predocio njegovom poslovnom partenru ni on a ni doticni nisu bili spremni da spuste cenu ni 10e! Zaista ne preporucujem saradnju sa ovim covekom! Sramota za nekoga ko drzi lokal! Sramota!
Takvom kao tebi čovek ne treba prodavati ni kliker, zato nisam ni hteo da ti prodam telefon. Nemaš osnova davati negativnu ocenu nisi kupio proizvod, a i da si kupio da ti nije odgovaralo bilo šta kod mene uvek može da se vrati isti, na osnovu mojih ocena može se videti zadovoljstvo kupaca. A takve kao ti treba zaobići u širokom krugu.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj prodavac pre nego izvuče pozitivnu ocenu sipa med i mleko, posle postaje zver i ne daje vam za pravo da mu objasnite zato sto ne prihvata reklamaciju, mene je ojadio za 50 evra, ČUVATE SE
Bolje da se ljudi cuvaju tebe , javio si se posle nedelju dana na bezobrazan nacin , nazivao prevarantom itd, a nazivas sebe postenjacinom , pogledaj svoje negativne komentare , a to sto si prostak i psujes to mozes kod tate i mame , da si normalno postupio sve bi se resilo na normalan nacin , posto si takav za takve nista ............
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.