media

Beograd

Član od: 17.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PREVELIKA NEGATIVNA, COVEK MI JE POSTAVIO 1000 PITANJA SVE SAM MU OBJASNIO KAKO JE I STA, DONEO SAM MU LAPTOP LICNO I SVE JE BILO KAKO SAM REKAO I ON NIJE HTEO DA PREUZME, SAMO SAM BIO PUT ZA DZABE I BACIO NOVAC ZA GORIVO ! !! !!
sta reci na ovakvu ocenu? covek dosao sam,na svoju ruku bez mog znanja,prvo kaze jedno,pa drugo pa na kraju uradi trece,prvo kaze poslacu autobusom kod brata na medak,pa onda kaze doci ce drugi brat u delta siti,pa na kraju dodju kolima na svoju ruku,i posto nisam zadovoljan robom,sto sam i naveo u porukama da ako je nesto u losem stanju,necu uzeti,on iz pakosti i besa daje negativnu ocenu,sto mene uopste ne dotice,jer ljudi sa kojima saradjujem odlicno znaju kakav sam,a i njegova negativna ocena sve govori,sto ja necu uopste da komentarisem samo cu kopirati deo poruka: CITAJ ODOZDO: 30.12.2014 13:30h media druze,ako je sve kao sto kazes,uzecu ga,ali ti odgovaras ako nije tako........jedino tako mogu da uzmem,ako ti tako odgovara.... 30.12.2014 13:27h Stefan Odgovori Istestirace ga brat danas, ispravan je 1000%, nije sigutno otvaran ili popravljan... 30.12.2014 12:45h media ako kazes da traje preko 2h verujem ti na rec,nego jel ima kakva ostecenja ili ogrebotine? jel otvaran? to se vidi po srafovima jer su crni pa kad se otvara oni se izgrebu,znaci samo mi reci ono sto si siguran,ako nesto nisi bolje mi kazi,jer ja bih ga uzeo iskljucivo ako je u ok stanju-znaci da nije izlizan,izgreban,popravljan,otvaran ,ostecen,ili poluispravan 29.12.2014 13:42h Stefan Odgovori Ja cu tvoj ispostovati i ja stojim iza svojoh reci i rekao sam da cu dati garanciju i nisam prevaran, mozete licno doci, ali ispod 220e ga nemogu dati i necete ovakav laptop naci za taj novac... 29.12.2014 13:34h media uhh pa nije punjac 10 eu,skuplji je posle ja da ga kupim,a ono sam pitao jer sam vec imao lose iskustvo sa nekim iz tvog mesta oko nekog lcd tv,covek pokusao da me prevari,kao sve kao novo a ono pola neispravno a pola izgrebano i unisteno,pa ne bih ponovo da prolazim te faze sa varanjem,a sto se tice asusa bez punjaca ti mogu dati 200 eu,i naravno da stoji ovo sto sam napisao u prethodnoj poruci,i to pod uslovom da baterija valja da ne ispadne da traje pola sata-sat...ja volim da se postuje i moj i tudji dogovor 29.12.2014 13:29h Stefan Odgovori Moze, ali bez punjaca 210e, neces imati problema sigurno drize, nista nije pipano na njemu... 29.12.2014 13:22h media druze,ovako,ja ti mogu ponuditi 210eu,i to uz tvoje cvrste garancije da nije otvaran ili popravljan i slicno,i da je u potpuno ispravnom stanju bez nekih ostecenja i mana,jer sad pocetkom januara idem za belgiju i ostajem 6 meseci tako da mi treba ispravan laptop,pa ako ti to odgovara javi pa da pravimo posao..... toliko,a tastatura izlizana bas dobro,kao da je neko pisao 44 knjige,i plus srafovi odozdo su skidani. toliko o postenju,a valjda ja za svoje pare biram sta kupujem,naglasio sam da necu laptop koji nije u dobrom stanju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.