medvedic

Beograd | Zvezdara

Član od: 31.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Merni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trofazno brojilo nije novo nekorišteno.
Broilo je ganc novo .Poslao sam sa originalnom kutijom koju sam izlepio braon trakom za pakovanje.Verovatno mu to smetalo ako je nekome hteo da prikaže kao kupljeno u prodavnici.Kupac ne govori istinu.

Automobili | Oprema > Držači za mobilne i tablete

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

kaže da je komplet nov kad nije, vidljivi su jaki tragovi korišćenja, antena je malo na vrhu iskrivljena i oštećena , nema punjač. Dogovorili smo se da paket nesme da bude preko 3200 dinara ukupno sa poštarinom, morao sam još 126 dinara ekstra platiti. Zamolijo bih sve ostale članove da se paze ovakvih koji prodaju lepu priču i štete ugledu ovakve dobre stranice. "Nikad nije korišćeno", neka vam služi na čast.
Oglasio sam Handsfree car kit koi je GANC NOV i NIKADA KORIŠTEN što se vidi sa slika koje sam priložio.Telefon NOKIA 2110 sam dao pride i za njega nisam rekao da je nov. Telefon nije bio predmet prodaje već gratis.Kupcu sam ponudio da vratim 126 din koliko je poštarina više izašla ali kupac nije ništa odgovorio. Na žalost mi prodavci smo ne zaštićeni od ovakvih obesnih kupaca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.