Medvedic

Pančevo

Član od: 01.08.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Dečaci | Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet uopšte ne odgovara opisu, poderan je na laktu, a boja je iz bele poprimila neku žućkastu. Nije mi čak ni to bio problem, nego veličina koja uopšte nije standardna, šuškavac je premali. Na moju molbu da se šuškavac vrati jer veličina ne odgovara, dotična gospođa samo je pročitala poruke, i ne odgovara na njih. I ja sam prodavac na ovom sajtu, kada god me je kupac pitao da vrati ili zameni predmet, uvek sam pristao, jer zašto bih nekome uzimao novac za nešto što neće moći da obuče? Gospođa koja sve ovo radi i gubi obraz za svega 800 dinara, mogu zamisliti na šta je spremna kada je u pitanju veći iznos.
Gospodin koji je kupio suskavac ni jednom nije pitao za dimenzije. Trazio je da vrati suskavac zato sto ne odgovara velicina, a sve ostalo sto je naveo je apsolutna laz, imam poruke koje je poslao. To sto on/ona nije trazio dimenzije je licno njegov propust, ja stvarno ne mogu da placam ptt zbog necijih gresaka. To kakav obraz ja imam govore pozitivne ocene o meni, a ne njegova prva negativna. Ona govori samo o njemu/njoj. Svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.