Memet Aliti

Zrenjanin

Član od: 09.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od momka grafiku. Culi smo se telefonom pa onda i preko kupujemprodajem. Sve se dogovorili u dva minuta. Trebao je da posalje grafiku sutra bilo kojim kurirom sem post expressa. Naglaseno mu je vise puta da ne salje postom jer mi se zbog tolikog otkupa ne isplati da placam postarinu. Sve jedno je poslao postom posle dan, dva. Nije mi ni rekao. Kada je paket stigao, podigao sam ga da ne bi on placao dve postarine iako sam naglasio vise puta da ne salje tako. Grafika stigla, fizicki sve u redu, ubacim je u racunar i pustim test kad ono 83 stepena temperatura a u oglasu stoji NE GREJE SE UOPSTE! Sacekao sam par dana da odgovori na poruke ili da se javi na telefon. Odbija bilo koji vid komunikacije. Cak sam mu i vise puta pisao da se javi kako bi resili problem i da sam uvek za dogovor i saradnju. Jednostavno me blokirao preko telefona da ne mogu da ga pozovem bez ikakvog razloga. Seenuje poruke, a nece da odgovori na njih. Jednostavno je slagao na vise mesta u opisu svog oglasa kako bi obezbedio brzu prodaju.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam sa Memeta ovde dogovorili smo se posle da skine konzolu sa oglasa. Naglasio sam da je kupujem za mog sina posto mu je rodjendan u Februaru. Najgore obecao sam detetu poklon i memet nije poslao konzolu meni vec drugom i rezervisao. Sta sad da kazem klincu. Clan me je blokirao na Kp da mu nemogu pisati slagao meje. Nije za saradnju, izbegavajte ga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.