Menjam Telefon

Pančevo

Član od: 05.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Blackberry

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek rezervisao teledon od 500din. .. rekao da ce uplatiti do utorka , i od tada mu se gubi svaki trag. .. uzas. .. na male pare obraz izgubio.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Šta reći, bruka se za male pare, tačnije 2500rsd. Poslao je telefon koji je malo naprsao, pristao sam na to, spustio je sa 25e na 2500rsd i snimio kako telefon radi, ali. .. kad je stigao priča je skroz drugačija, odlepljen ekran plus ima dve jake bele fleke na njemu, kao i zadnji poklopac. Kad sam video sve mi je bilo jasno, obratio sam se prodavcu, rekao je da ga vratim, uporno je ponavljao to što sam na kraju i bio primoran da uradim, jednostavno telefon nije mogao da se koristi, bagovao je touch i nije radila desna vertikalna ivica. Kada sam pristao da ga vratim, rekao je ok, vraćam pare kad stigne i nema nikakvih problema. Međutim, danas proveravam pošiljku, uručen mu je izveštaj i ne želi da ga preuzme i vrati novac nazad (jako velika suma je u pitanju). Blokirao me je na Viberu i ovde (KP), promenio ime, broj telefona, stavio je neki random broj i misli da je nešto uspeo, ali dobro, nema veze, ima Boga za sve. Na kraju, ponavljam, nije u pitanju nikakva suma za obojicu, ali toliko neozbiljnosti i kukavičluka od strane jednog odraslog čoveka još nisam video, ovo je stvarno bruka. Ko misli da lažem neka se javi ukoliko ga nešto zanima, imam celu prepisku na Viberu. Kao što rekoh i njemu, NEGATIVNA K'O KUĆA.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ispostovan samo dogovor o mestu preuzimanja sve ostalo ravno 0 Ne mogu da verujem ! ! !
Sto nisi napisao da si preuzeo telefon u ispravnom stanju,pa da si onda cackao na kompu i ko zna sta jos?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.