meraklija

Loznica

Član od: 09.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Sportska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slicna prica kao kod prethodne negativne ocene koju vec ima, ali eto potvrda da ko jednom ima negativnu a ovaj ima dve da ne treba saradjivati s takvim osobama. Porucujem bejzbol palicu u komoletu sa rukavicom, poruke se otvaraju nakon dva dana, nakon porudzbine lik kaze saljem sutra. Ni tog sutra nije poslato, takodje zbog posla, lik je zaposljen radi, nema on vremena, mora mu se javiti 5 dana ranije. Dakle ni tog sutra, ni prekosutra nije bilo, post expressom je rekao da salje u petak, nije ni poslao, nije stiglo ni u subotu(subotom radi posta i redovno dobijam i saljem pakete) Nije stiglo ni u ponedeljak, niti javlja da je poslao, niti je poslao, niti ce poslati, veoma cudna stvar ali tako je. Eto, moja negativna ocena je neozbiljnost, nepostovanje tudjeg vremena, neispostovanost, neazurnost.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se za lap topsve sta i kako i posto par dana odlagao slanje kao navidno zbog posla, na kraju reko spakovace i poslati za vikend posle kaojavlja mi nije vis e80e nego je 100e javio mu se blize tu covek ce doci da pogleda kao da mi ne salje ali ako hocu za 100e ce mi poslati. Sve me je uredno on to pitao. .. .ali ne preporucijem nikakvu saradnju sa njime. Dogovor je dogovor. .. .ako se nesto kaze tako mora biti. .. .bolje reci ne odgovara nego neke decje fore.
Kp tim nek pročita poruke. Najlakše je tako. A za dečije fore nemam komentar, mladji od mene najmanje 10 godina. Lap top je trebao biti poslat samo da ga proveri, da li u odgovori. Odmah sam mu rekao da je cena fiksna i umanjena na 99 evra.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

VELIKA NEGATIVNA prodao mi telefon kao ne zna stanje telefona, kupim ga odnesem u servis ono sve otkačeno baterija odlepljena ploča zaključana, jedino su slike prave ostalo nista.
Sta reci a ne uvrediti, los decacic opasno. Sreca, imam slike onoga sto sam poslao pa i unutra telefona. Koje ce da budu dostavljene kp timu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.