Meša

Tutin

Član od: 20.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > OnePlus

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imao sam dogovor sa prodavcem u petak ujutru 29.6.2018 da uradim zamenu i doplatu za njegov Oneplus 5. Kada sam ga te večeri pitao za podatke radi slanja kurirskom službom, on je tada rekao da je prodao telefon a pritom mi nije ni javio za prodaju nego tek kad sam ga kontaktirao, rekao mi je posto sam se bavio ličnim stvarima tokom dana (imao život) i nisam mu poslao poruku da je mislio da sam odustao. To je njegov iskaz nepoštovanja i nestrpljenja. Ne preporučujem saradnju sa ovim prodavcem jer ne poštuje kupce, čini vam se da je fin ali to je prividno, i još nema strpljenja ni ceo dan u komunikaciji to jest ne poštuje kupce nego ih posmatra kao potrošače. Vrlo je nesigurno da saljete nekome kao on ako niste iz okoline Tutina, i ako sklopite dogovor nemoj te ostavljati telefon ili kompijuter iz ruku jer "Meša" ne moze da saceka ni 5 min posle slanja poruke. Uglavnom nemoj te ni poslovati sa njim ukoliko mu niste komšija ili ne živite u istoj ulici.
Hahaha, šta reći... Za šta sve ljudi daju negativne ocene, upss rekao sam ljudi, tj dečak od 14godina koji koristi profil i podatke svog oca. Istina je da smo bili u pregovorima za razmenu moj telefon za njegov u adekvatnu doplatu, ali dečak je krenuo da nudi sve i svašta, trenerku, šorceve... delovalo mi ja kao malo neozbiljno kada smo se već dogovorili oko razmene kako i šta. Na kraju se nije javljao više od 24h a ja sam mu pisao u medjuvremenu, kupac iz Subotice me kontaktirao za kupovinu, dogovorili se i to je to. Naravno kao dokaz za sve ovo imam sačuvanu kompletnu konverzaciju sa Ljubom, tj sinom Milutinom. I velika je šteta što KupujemProdajem ne može (ili neće) da birše ovakve i slične neosnovane negativne ocene i komentare.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ne preporucujem bilo koji vid saradnje sa ovim klijentom. kupio sa cd sarzer za A4 koji je neispravan a kad sam hteo da kontaktiram prodavca odbijao je poziv a na poruke ne ogovara, a koliko vidim za ovaj sarzer ga je ocenila druga osoba a ja sam ga kupio neispravnog?
čista glupost... cd sarzer je ispravan 100%, meni u autu bio dok sam koristio player sa kasetom ali kada sam ugradio audijev naviplus player sa monitorom nije mogao da se upari sa tim šaržerom. a sto se tice te pozitivne ocene sa isti šaržer je da je kupac imao isti problem kao ja i pristao sam da ga vrati. ponavljam još jednom da je sd šaržer ispravsn 100%
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.