Mesovita roba

Kraljevo

Član od: 17.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Grejalica ne radi uopste ne greje ventilator jedva da radi, 2 stavka radio pored navedenie stavke da neonke treba promeniti fali staklo zastitno radio se gubi preporuka ne saradjivati sa ovim clanom
Ne lazite ovaj narod, sve vam je poslato ispravno pa cak i taj radio koji je naveden da treba sijalice da se zamene! A to sto hvali staklo pa to se i vidi na slikama da nema ako ste coravi nabavute naocare za sledeci put i ne molite da vam neko spusta cene kao da prosite ovde i kukate!!! Pozdrav, drago mi je da smo se upoznali....

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Masina kriva tupa lupa unutra.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U oglasu stoji da je grejalica ispravna, medjutim posle 2 dana korišćenja prestala je da greje.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Usisivac kupljen kao ispravan ali stigao bez donjeg dela kutije i ne originalnog creva. pozvao coveka i dogovorili se da pogleda za svaki slucaj da mu nije u magacinu, toboz covek radi robu iz nemacke ovo ono magacini avioni kamioni a svesno je prodao usisivac bez donjeg dela kutije kao nije znao, a ako nenadje onda ce poslati drugi a ja njemu nazad predhodno kupljen. nije se javljao da bi na k. p poslao da se cujemo u ponedeljak. opet se nejavlja ja nazovem broj sa k. p a covek odgovara da sam zvao neki rostilj sta li. posaljem poruku na k. p i dobijem odgovor da ja njemu posaljem sutra a on ce isto sutra poslati drugi. danas eto nista nije stiglo kao sto sam i pretpostavljao. nije mi zao 25e koje sam dao za neupotrebljiv usisivac ali mi krivo jer sam naseo. znam da ce vaditi nekom spikom ali nema veze. .. karma je cudo. sve ima dokumentovano porukama na k. p
Vidis karma je cudo kako kazes avioni kamioni sve si bio u pravu, ali malo si poleteo da sto pre zvljnes ocenu negativnu i sad kukas kako te nisam ispostovao za zamenu!! E pa prijatelju prvo me kontaktiras i dogovoris se samnom oko problema tvog, a onda zoves pogresan broj i javlja ti se neki rostilj kako pricas vec gluposti da si covek nebi ovako reagovao sa tobom!!!

Audio > Zvučnici | Vuferi kućni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Oba kabla od satelita neispravna, jedan uspešno popravljen, drugi veoma skupa popravka(neisplatljivo). Budite vrlo obazrivi u saradnji sa ovim članom i isključivo lično preuzimanje da bi se uverili u ispravnost proizvoda.
Ovakve lazove moze samo jedna majka da rodi, prvo uzima pa posle hoce da vrati, i na kraju ponudjeno mu da vrati da mu se vrati svoj novac ako nije zadovoljan a jeftina cena pa mu ni to ne odgovara i za sam finis posle 20 dana javlja se da je nezadovoljan ucinkom i preti mi negativnom ocenom!!! Ja hvala bogu ne sekiram se tome jer nebi bio ovde da nema jos uvek postenih ljudi, a ovu bagru zaboravicemo dok i on ne plati svoju cenu!!!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na telefonski poziv i zatrazeni opis, uredjaj je opsisan u korektom stanju i da samo jednostavno ne radi a i da je ceo disple fizicki dobar sto meni inace i treba dok je uzivo u katastrofalnom stanju ceo telefon a displej ima na ivici skrzano staklo. Znaci roba ne odgovara opisu, kako pisanom tako i recenom. Srecno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.