Metamorphosis

Smederevska Palanka

Član od: 04.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KATASROFA IZBEGAVAJTE GA U SIROKOM LUKU NIJE ISPOSTOVAO NIKAKAV DOGOVOR KOJI SMO SE DOGOVORILI U 12H POPODNE. POSLE POSLA SAM KRENUO IZ BG-A U SMEDEREVSKU PALANKU. .. NAPISAO MU U PORUCI NA KP I OVAKO DA KRECEM DOGOVORILI SE U TOJ PORUCI I OKO CENE TO SE DESAVALO 20H. .. DOLAZIM KOD NJEGA U 22H I ON KAZE DOGOVORIO SAM SE SA NEKIM DA MU PRODAM PRE TEBE TAJ GA JE ZVAO U 21 I 30 KADA SAM JA UVELIKO KRENUO I PRESAO 100KILOMETARA DA BI MI ON REKAO PAZI SA KIM SE DOGOVARAS! !! !! !
To je tvoja interpretacija i slab ti je argument, ja sam ti rekao da citas opis oglasa pre nego sto se dogovaras sa prodavcem ili sa bilo kim, ti ga ocigledno nisi ni procitao. A ne da pazis sa kim se dogovaras, to si rekao samo da bi me ucinio losom osobom. Ja priznajem da sam glavni krivac sto ti nisam javio ranije da postoji druga osoba koja je planirala da kupi, i tvoju poruku nisam video odmah,a mogao si i ti malo da sacekas a ne odmah da krenes na put. Nisam te ni forsirao da dolazis.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.