Mex

Novi Sad

Član od: 23.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik Mex je dao sebi kompetentnost da ocenjuje kvalitet kineskih usb kablova; takodje kaze da je zbog loseg kvaliteta usb kabla bilo prituzbi na kvalitet snimka(valjda na kvalitet snimka utice kvalitet kamere a ako korisnik Mex kaze da je to zbog usb onda mora da je to tako), da ih ne isporucuje sa predmetom oglasa iako ni u jednom delu oglasa ne naznacava da usb kabl ne salje! Ja da sam hteo da kupim predmet oglasa bez usb kabla kupio bih ga duplo nizoj ceni! Valjda je mislio da cu telepatski da prebacujem fajlove sa kamera priveska na kompjuter i da punim bateriju! Takodje u opisu oglasa naveo je da kamera privezak poseduje tehnologiju CCD optickog senzora koji omogucava perfektnu sliku u uslovima slabe vidljivosti (po mraku) . .A u stvarnosti jedva se sta i vidi po zalasku sunca! Tako da sam jako nezadovoljan saradnjom sa doticnim gospodinom!
Covece na slici ti je SAMO kljuc kamera, NIGDE nema usb kabla, takodje nigde se ne kaze da on dolazi uz kameru koje je 850din! Iance kamera kosta 850din, vi ste verovatno ocekivali neki od 500e
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.