MGM

Niš

Član od: 28.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je bilo po dogovoru, dogovorili smo cenu, i način slanja, ali mi pošiljka od člana nije stigla više od nedelju dana. Na poziv i poruke uopšte ne odgovara.
Prvo nemoj da lazes i pricas kada si mi danas slao poruke i kada sam ti rekao zasto nisam poslao,drugo posto si nekulturni veliki uvoznik lao i sto si napisao mozes da kupis na drugo mesto,sto nisi,neko se cenjkas za 10 e i dali sa mojom ili tvojom dostavom,a i rekao sam ti bas me briga daj mi i 5 negativnih ja nisam bio ti i to ti je receno,sada cu kopirati dan i vreme kada smo komunicirali da se vidi da.lazes da ti nisam odgovorio.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je klasican lazov. .. izbegavajte u sirokom luku ovog clana. .. dogovorimo se oko prodaje felni laze nedelju dana kao docice poslace pare post netom kao poslao po nekoga a u stvari nista. .. sto dalje od ovog clana. ..
Kao prvo,vidi se kako pises da si veoma nekulturan,da ne upotrebljavam druge reci,coveka kog ne poznajes da nazivas lazovom ,to je tvoje vaspitanje,biznismenu nisam znao da ako se covek dogovori porukom i ako nije bio u fizickoj mogucnosti da dodje po felne,da se zbog toga daje negativna,NIJE TI RECENO DA SALJES NA ADRESU I DA NIJE PREUZETO,I IMAO TROSKOVE,JOS NESTO NE PADA MI NAPAMET DA TI UPLACUJEM CEO IZNOS OD 4000 DINARA UNAPRED,NEZNAM PO KOJOJ LOGICI DA TI PLATIM FELNE KOJE NISAM NI PREUZO,TAKO SI TRAZIO U PORUCI,NA KRAJU MOZES DATI I 10 OCENA NEGATIVNIH SAVRSENO ME NE INTERESUJE,OVO POKAZUJE LICNO TVOJU NEKULTURU,JER ME NISI NI POZVAO NEGO SLAO SMS PORUKE,POZDRAV POSTENI COVECE

Bela tehnika i kućni aparati > Frižideri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

komunikacija odlicna, sve dogovoreno ali kupac nije dosao ni ne odgovara na poruke. ..
ne razumem cemu negativna ocena.kada znate da sam bio u ljubljani I nista se nismo konkretno dogovorili ni dan niti datum.imam 40 pozitivnih neznam cemu ova ocena niste poslali na adresu pa da neko nije podigao paket niti tome slicno bio je samo razgovor oko kupovine.treba da Vas je sramota
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.