Mi Mobile

Vrbas

Član od: 01.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja sam lično probao sa svojom 064 karticom. Koristio sam 2 dana. Instalirao sve aplikacije, obavio nekoliko poziva. Telefon nikada do pre neko dan nije korišćen. Uzeo sam ekran iz servisa na zajam da probam da li je sve ok. Stajao je godinama jer je imao fabričku grešku na ekranu i nikada se nije isplatilo kupovati ekran. Što se tiče grejanja bilo je prilikom instalacije aplikacija ali je to normalno za taj model, imam s7 koji se greje takođe isto ako ne i više. Vi slobodno vratite deo ako Vam neodgovara. Do 30- og sam na moru pa mi pošaljite posle toga. Javite samo da znam da očekujem paket. Pozz proslo je dva meseca bez odgovora clana. na zalost negativna ocena sa moje strane.

Mobilni telefoni > Lenovo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobilazite ovog u sirokom luku, prodao mi navodno ispravan telefon dao usmenu garanciju 7 dana i kada je tel stigao nece da prihvati karticu, tj 10min ima signal i posle toga izbacuje gresku, kontaktirao sam ga dogovorili se da vratim tel poslao mu ali nije hteo da primi paket nazad, ceo dan ga zovem nece da se javi, posto vrednost prelazi zakonskih 15000din bice tuzen sa moje strane.
Nemam reci za ovakve ljude. Nazove i kaze da je telefon super i da radi na Telenor mrezi a na njegovoj Vip kartici koja je inace secena u servisu radi pa onda izbaci da nema kartice. Pre slanja istog telefona koriscen je bas sa Vip karticom. Besprekoran telefon. Pre negativne ocene je trebao lepo uzeti originalnu micro karticu sa kojom sigurno ne bi bilo problema i resen problem. Prihvatio sam vracanje telefona prvenstveno da bih dokazao da je telefon besprekoran i da radi sa Vip karticom ali naravno NE sa otkupninom. Kada bi se uverio u stanje telefona, ako je u paketu naravno da bi mu vratio novac. Vec sam jednom ostao i bez telefona i bez para jer mi je u paketu bila igracka umesto telefona bas na isti ovakav nacin. SA RAZUMNIM I POSTENIM LJUDIMA JE LAKO SARADJIVATI I TAKVIH IMA PREKO 200 MEDJU MOJIM OCENAMA DALJA PRICA JE SUVISNA.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Janika kao posten prodavac, proda mi sinoc telefon sony z5 na kojem neradi ulaz za slusalice i zovem ga da mi vrati pare posto tel nije sto posto ispravan, on mi kaze da sam gledao tel i sto nisam isprobao i da moze 30e manje da mi vrati nego sto sam mu platio i jos kaze ovo nije pijaca da mi vraca pare, maksimalno ga obidjite jer nije korektan jer misli da ima puno pozitivnih pa moze kako hoce. ..
Najnovije poruke > Dejan 48 0 (oceni, blokiraj, prijavi prevaru) 02.01.2016 20:53h Dejan Skini ga samo sa oglasa da mogu da trgujem 02.01.2016 20:40h Janika ok. Kad budes hteo mozemo razmeniti poruke. Pozdrav i svako dobro. 02.01.2016 20:22h Dejan Evo me Pozovem coveka kod mene kuci pokazem mu telefon za koji je zainteresovan on ga pregledao, testirao i svojevoljno odlucio da kupi. Nakon toga smo razmenili poruke na kp radi ocenjivanja. PA ZAR BI DA SAM HTEO DA GA PREVARIM NA BILO KOJI NACIN POZVAO U SVOJU KUCU I NAKON TRGOVINE ODGOVORIO NA PORUKE NA KP DA BI MOGLI RAZMENITI OCENE. Iako ni u oglasu kao ni kada smo se videli nigde nisam spominjao bilo kakvu garanciju ni pismenu ni usmenu, ja se ipak slozim da vratim novac bez problema uz 30e razlike, da bih mogao popraviti taj ulaz za slusalice koji je u medjuvremenu kod njega prestao raditi. KAKVU GARANCIJU IMAM DA NIJE BAS ON POKVARIO TAJ ULAZ. Ja sam probao telefon i tvrdim da je bio 100% ispravan u TRENUTKU KUPOVINE. Za ocene me zaista nije briga. Svi misle da mogu da rade sta im je volja uz pretnju sa negativnom ocenom. SVAKO MORA BITI SVESTAN RIZIKA KOD KUPOVINE POLOVNIH TELEFONA. NAJGORE OD SVEGA JE STO TO DOTICNI VRLO DOBRO ZNA ALI SE PRAVI.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.