Mića Ilić

Leskovac

Član od: 14.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od dotičnog prodavca sam kupio neispravan telefon za delove (iPhone 6S+) Nakon pristizanja i otvaranja paketa, ustanovljeno je da se radi o “kopiji Apple telefona”. Kontaktirana je pošta i član Mića, gde sam izrazio nezadovoljstvo oko kupovine replike telefona. Napomenuo sam u poruci i u telefonskom razgovoru da želim da vratim telefon nazad i da mi se vrati novac, ali prodavac Mića to ne želi, jer kako on kaže: “Kako ja da budem siguran da Vi niste otvarali telefon? ” Itd Njegova odbrana je da sve piše u opisu oglasa, a nigde ne piše da je telefon kopija! Opis oglasa i sva prepiska je uslikana, a razgovor sa prodavcem i poštom snimljen, tako da će sve biti prosleđeno administraciji itd. Izbegavati saradnju sa ovim članom, kada se blamira za 15€!
Gospodine da bas bih voleo da administracija KP pogleda prepisku, vi servisirate telefone pa ono ako prodje, proslo je , nemam nameru sa vama da se ubedjujem , sve je lepo napisano u oglasu, sa vama ne treba uopste saradjivati jer kao prvo u vase oglase niste stavili kontakt broj telefona nego samo poruka preko KP , to radite zbog nekih vasih razloga ne bih da bilo sta komentarisem, Vi ste taj koji pravi pometnju NAPOMINJEM sa ovim clanom maksimalno izbegavanje bas zbog ovakvih situacija.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat telefon kome ne rade kamera, ne odgovara na poruke i pozive! U oglasu nije naznaceno da na telefonu nisu funkcionalne kamere, a kada smo se culi preko poziva nije ni spomenuo da ima ikakvih problema sa telefon, nudio sam coveku da platim postarinu i da mi moj novac bude vracen. Meni stvatno nije jasno zasto bi neko blatio svoj obraz zbog 6000 din.
Gospodinu predoceno da je mobilni ispravan, nekorektno da i on i njegov brat koji su me kontaktirali preko KP sa dva naloga dali negativnu ocenu.Svaka im cast.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaista nemam lepe reci za ovog gospodina, prodao je telefon kome kamere ne rade ni prednja ni zadnja, u oglasu to nije naveo nego je cutao mirno i gledao kako kupujem telefon misleci da kupujem ispravan telefon. Sram da vas bude, posle toga me blokira, na viberu vidi poruke nece da odgovori i nece da se javi na telefon kako bih vratio telefon a on meni pare. Sto dalje od njega. Mozda ti je jednom proslo da prevaris nekoga, ali nece vise, bog sve vidi a tebe neka je stid. Sve ce to jednom da te stigne. 6000 nisu neke pare, neka ti bude, ali gore od svega je sto svoj obraz, cast i ugled kaljas i rusis za male pare, ako uopste to imas tj znas sta znaci imati cast, ugled i Obraz! Jedna velika 0 od coveka.
Kao sto sam naveo evo drugi brat , ocigledno ste vi koji ste navikli da varate, vidi se po vasem recniku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.