Mića M.

Beograd | Novi Bg.

Član od: 16.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Podučavanje > Rad na računaru

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pa nista sto smo se dogovorili nije ispostovao dzabe cam bacio 2700 dinara kod njega nit me nauci o da obori instaliram program a ovaj sto je vec instalirao nekompletan neradi lepo na viber gde komunicira li nikad nema vremena uzeo novac a nista uradio. Treba da mi vrati moj novac.
Marko je došao kod mene (2020-01-27) da ga obučim kako da instalira operativni sistem i to smo i uradili. Doneo je svoj laptop i radili smo na njemu. Koristio sam Hiren's BootCD za pripremu particije za instalaciju i to sam Marku pokazivao korak po korak, hvatao je i beleške, korak po korak. Zatim smo prešli na instalaciju operativnog sistema i koristili smo moj DVD sa Win7 Ultimate SP1. Pratio je sve što radim, a ja sam mu usput objašnjavao, isto korak po korak i tako je i zabeležio u svoju svesku. Uradio sam mu i osnovno podešavanje sistema, tajm zonu, srpsku tastaturu, rezoluciju i slično i to je takođe zapisao, korak po korak, u svesku. Instalirao sam mu i antivirus, podesio ga i objasnio mu kako da ga koristi i to je zabeležio. Uz to, da ne bismo gubili vreme sa narezivanjem Hirenovog BCD-a i instalacije OS-a (što je takođe spadalo u dogovorenu obuku, ali već smo bili pri kraju trećeg sata, radili smo od 17 do 20h), dao sam mu svoje diskove, gratis (a objasnio mu kako da ih ubuduće sam narezuje, gde da skine ISO fajlove i tu je proceduru takođe zabeležio). Sistem sam restartovao par puta da vidimo da li je sve ok, proverio podešavanja u BIOS-u i sve je bilo cakum-pakum. Markov "domaći" bio je da vežba pripremu hard diska za instalaciju OS-a i instalaciju, na svom drugom laptopu, uz diskove koje sam mu dao i beleške koje je hvatao. Telefonirao je sutradan, 28., i rekao mi da je zapeo sa radom. Pitao sam ga o čemu je reč, ali nije znao da mi objasni i rekao je da će mi poslati sliku ekrana. Rekao sam mu da mi je može poslati na Vajber. Nije je poslao tog dana, ni sledećeg, pa sam mu poslao 30. poruku na Vajber, da proverim da li je možda našao rešenje, budući da nije poslao sliku i odgovorio mi je da nije. Nakon toga usledila je neka konfuzija i nisam ga mogao najbolje razumeti. Rezime: obuka jasna, odlična, OS savršeno instaliran. Šta je posle radio to ne mogu da znam. Možda se kad razmisli izvini, ko zna. A negativna?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.