Mića Stefanovic

Beograd

Član od: 16.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

prvo mi porodao oficirsku torbu (1350din sa postarinom) koja je imaka veliku rupu na dnu, nije za potrebu. dogovor : novac nema nazad nego mogu nesto za taj novac da izaberem. posle vise od mesec dana sam izabrao jedan oficirski opasac (nekoristen) za 850din samo da to nebi propalo. dobio sam ga odma ali sam morao postarinu da platim (neverovatno) a jos gore, platno sa unutrasnje strane nje postojalo a konci su jos visili. nemam vise zelje da skupljam stvari i placam za nih postarini kada cu ih baciti. ne mogu da verujem sta sve ljudi rade . bolje bi se osecao da mi je neko ukrao novac.
Jeste istina da je (po njegovom ja nisam primetio) torba imala rupu i da je sam dogovor bio, da slobodno izabere nesto u protivrednosti i da cu mu to poslati i nadoknaditi iznos...posle mesec dana sam je trazio da mu na kontu duga posaljem kajs za koji sam uredno napisao opis a inace i prikazane slike istog...sam je predlozio da mu posaljem kajs a u opisu nije stajalo NEKORISCEN.. Pozdrav Mića

Uređenje kuće > Satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Sat je stigao za pakovanje svaka cast, samo niste spomenuli u oglasu da je nogica slomljena i lepljena super lepkom i da ima jos napuknuca na plastici koja nisu nastala u transportu nego su tu od ranije! Nisam neko ko daje negativne ocene, ali zao mi je sledeci put navedite realno stanje i pogledajte predmet koji prodajete! 1-sam objasnio u tekstu 2-moze bolje 3 stavio sam DA jer je ispostovan rok slanja paketa. .
Gospodin verovatno ocekivao sat kao iz radnje mada je sat stariji nesto preko pola veka , nisam primetio da je bilo sta lepljeno i krpljeno ali hteo sam da izađem u susret, zvao telefonom i pisao poruke (nije se odazivao) da ako nije zadovoljan moze slobodno vratiti i da cu mu vratiti novac.Nije zeleo da odgovori i jednostavno da bi sebe zadovoljio dao negativnu. 1-stanje kao sa slike - mogao je detaljnije da pogleda pre kupovine bilo ih je dosta a mogao jetelefonom bolje da se raspita o detaljnijem stanju 2-komunikacija je bila dobra -sta je pitao i interesovao detaljno sam bez ustrucavanja objasnio 3-Ispostovan je dogovor, paket stucno zapakovan i poslat po dogovoru bez kasnjenja
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.