Mića

Paraćin

Član od: 06.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek nije preuzeo paket, nemam reci za ovakvog coveka, nemojte da se upustate u trgovinu sa ovim covekom, jedna negativna ocena sve vam govori sad ide i druga
Gume ste najavili za sutra,nove,a to je tacno nedelju dana zakasnjenja Petak(11.12.2015),pa za Utorak (15.12.2015),i ako sam vas zamolio da mi date u Ponedeljak (14.12.2015)samo broj otpremni kod BEX-a,da bih ja trazio,sto vi naravno niste uradili. Ljubaznocu osoblja kod BEX-a,videh da ni u Utorak (15.12.2015)nema guma,cime sam se vama obratio da niste mozda nekom drugom expres postom poslali,niste.Znate Zima je,Milicija ne razume nemanje guma, ja moram na put.Tek danas (17.12.2015 po podne)sam namontirao nove gume,da bih nocas krenuo na put i ako sam to trebao u Utork (15.12.2015).Dva dana kasnim ? Drago mi je da ste pomenuli MOJU prvu negativnu ocenu,da dogovor je bio da sklopi biciklu, bila je zavarena,ja cu doci po nju u Nisu,on mi salje na moju adresu,otkuda mu ? toliko

Bicikli | Delovi i oprema > Ramovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio ram od Ponike za 300din nece da preuzme predmet ne javlja se na telefon negativna ne preporucujem saradnju nikakvu ! !!
Dogovor je bi da posaljete sklopljen ram sto vi niste ucinili.Vi ste ga poslali bez dogovara, a ja da ga preuzmem u Nisu.Trazim od administratora da obrise ovu negativnu ocenu i da vas kazni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.