Mica

Kruševac

Član od: 02.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Sklopivi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Morao sam da promenim ceo prednji točak. .. Koji je bio udaren i iskrivljen. .. ! Zadnja koćnica nije imala sajlu. .. Prednja kočnica nije bila naštelovana. .. Morao sam da uradim mali servis . . da bi doveo biciklu u ispravno stanje. .. ! Vrlo perfidno , podmuklo i pokvareno. ..
Neverovatan čovek koji me nije ni pozvao da kaže primedbe, komunikacija je kompletno dostupna jer je preko kp poruka i bicikl je bio potpuno ispravan, točak je mogao da se iskrivi u šta čisto sumnjam, jedino u transportu jer je bio besprekoran kod mene. Skinuo sam mu cenu maximalno, sklopio bicikl da ne ide kao ostali bicikli za 19000 dinara, već upla manje kao običan paket, i pord svega toga čovek mi posle 80 pozitivnih ocena lupi hladno negativnu. Ne mogu da verujem da treba i sajla kočnica da bude nastelovana po njegovom ukusu i da je to razlog za negativnu... Točak ako je ipak malo iskrivljen u transportu, a ne verujem bas, se ne menja nego se preko žica ispravi za 5 minuta.Neverovatno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.