Mića

Beograd | Zvezdara

Član od: 22.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucim gorionik. .. Niti mi ga salje niti odgovara na poruku. Prodje 10 dana, opet ga zovem, a on mi tek onda kaze da nema. .. .! !? ?! ?! ? Joooj. .. .

Dvorište i bašta > Roštilji, sačevi i kotlići

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Uvaženi" član prvo pošalje nešto što nisam poručio ni preko KP poruka ni preko SMSa Nakon obavljenog telefonskog razgovora da se radi o pogrešno poslatoj robi, umesto ovog posla ceo razanj. Predmet niti sam poručio niti želim kupiti ali usaglasimo se da ukoliko je ON voljan da mi pošalje ražanj sa slike uz "dodatni" par viljtšaka za 700 din plus osnovna cena 1499,00 din suma sumarum 2200 din kaže šalje , a ako je nešto na slici TO i PRODAJEŠ ali nema veze. Niti se javlja niti šalje ali cenu uredno menja na 2500 din a sad videh i na 3000 din.
"Uvaženi" član to jest ja sam greškom poslao komplet ražanj vrhunskog kvaliteta na njegovu adresu. Čuli smo se telefonom i objasnio sam mu da je njegov paket otišao kod drugog čoveka, a paket od drugog čoveka njemu. Zbog ovakvih "Uvaženih" članova kao što je ON odlučio sam da podignem cenu na 2.500 din pa na 3.000 din i evo baš se sad razmišljam biće cena 3.500 din, jer mi se MOŽE!

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti, rerne i ploče

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada je preuzeta roba (plinska boca sa gorionikom) ventil je bio polomljen. Izvesten je prodavac o tome. dogovor je bio da posalje novi ventil, koji i posle 15 dana ne salje niti odgovara na poruke je me je mozda blokirao. zato ide negativna
Poslao sam ispravni bocu sa novim ventilom i rešoom. Smatram da nisam ja napravio grešku zato što se ventil polomio prilikom transporta. Rekao sam da ću poslati BESPLATNO drugi ventil, ali nisam poslao zbog obilnog posla. Što me nisi nazvao kao čovek pa da me podsetiš?

Dvorište i bašta > Roštilji, sačevi i kotlići

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poruceno 25.04. Receno da se salje 27.04. 27.04. Receno da se salje 28.04. A 28.04. Receno da nema na stanju! Verujem da je prodavac ok za saradnju zbog pozitivnih ocena ali neka ovo posluzi da malo promeni princip rada!
Hteo bih samo da naglasim da je 25.04. Subota i 26.04. Nedelja, policijski čas 24h. Zbog virusa i 1.maja trenutno nema delova tako da nisam u mogućnosti da pošaljem ražanj za prase. (Koji košta 6.500 din i nema ga boljeg u Države) Princip rada ostaje isti !!! :)

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam rebrasto crevo 3m 04 03 2020 . Do danas nije stiglo , 707 03 poslao sam sms sa pitanjem da li je poslao crevo jjos mi nije odgovorio. Meni crevo ne treba u junu. Hvala
Crevo je poslato aksom 05.03.2020. verovatno se kod njih zagubilo. Poruku mi je poslao u SUBOTU 07.03.2020. u pola 9 uveče, ja subotom radim pre podne posle podne ne radim. (Naravno da i nedeljom ne radim) Mogao je da me pozove ako mu je toliko hitno pa bi mu objasnio zašto nije stiglo 3m creva od 300 dinara. Stićiće pre juna nemoj se brinuti? Nema na čemu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.