Mića

Veliko Gradište

Član od: 07.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE KUPUJTE OD NJEGA NIŠTA. Prodao mi je televizor sa svetlom flekom. Popravka kosta skoro kao ceo televizor. Fleke se vide na svetlijoj slici dok kad je tamnija slika skoro pa neprimetne. Slikao je TV kad su bile tamnije slike da se fleke nebi videle na slikama na oglasu. Veoma neljubazan i odbija da vrati pare. Tvrdi da je AKS ostetio robu iako na paketu nema nikakvi tragova ulubljenja cepanja. Od isprljanog papira tvrdi da su postari iz aksa gazili TV i ako nema jasnih tragova cipela. Sramota je da ovakvi ljudi mogu da prodaju na kupujem prodajem.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preporucujem nikakvu saradnju, poslao mi neispravan tv

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Naseo sam na lepu pricu prodavca i cak stekao poverenje u njega da mi on sam preporuci televizor od vise televizora koje prodaje jer na osnovu fotografija ja ne mogu videti da li ima neke vece nedostatke. Televizor kada je stigao brzom postom bio je dobro zapakovan a ekran zasticen tablom stiropola. Kada sam raspakovao televizor, odmah sam video da hvali parce plastike na ivici okvira a onda sam video da je i ekran napukao u duzini od 4 cm iako je bio zasticen stiropolom koji nije nigde ostecen. Odmah sam pozvao prodavca i reklamirao mu nedostatke a on je kao iz topa odmah prebacio svu krivicu na brzu postu sto nije bilo logicno za ekran a i ivica koja je odlomljena, da je ostecena u transportu nasao bi to parce plastike. Ja sam poslusao prodavca i reklamirao ostecenje, oni napravili zapisnik ali i malom detetu je bilo jasno da nije do njih. Saopstio sam prodavcu da je to samo bilo gubljenje vremena a kako nece da prihvati da mu se TV vrati i izvrsi povracaj novca, ja sam hteo da pokusam da resim na lep nacin da mi proda drugi TV ali koji nece imati vidnih ostecenja i da mi da popust bar 20%, ali je on bio raspolozen da mi da popust od manje od 10%, sto mi je bilo neprihvatljivo jer je ocigledno da mi je podvalio sa slanjem televizora. Moja ocena za ovog prodavca je potpuno negativna.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prvi negativni i to bas od mene. . prodao kao totalno ispravnu(tehnicki jeste ali) . .. (pukla guma dihtunga kod vrata , vrata imaju luft pa iz bubnja kroz vrata curi voda , curi voda ispod ves masine , prljava nije ni ociscena. .. toliko od mene
ovaj clan ima 11 pozitivnih i 2 negativne ocene i to je trebao da mi bude znak o kome je rec ves masina je poslata u potpunosi ispravna ali kada je stigla doslo je do problema jer su mu vrata na kupatilu 60 cm a i masina je 60 cm predpostavljam da je doticni bio uporan da je provuce i tada je doslo do ostecenja vrata pa onako ljut daje mi negativnu ocenu i posle svega ja sam mu ponudio novac nazad ali on kaze da mu ne pada na pamet ponovo da je izvlaci iz kupatila poenta ove price je ovakve neodgovorne clanove treba maksimalno izbegavati i nemati sa njima nikakvog posla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.