Mićko

Sivac

Član od: 28.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Paneli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moja iskrena preporuka za izbegavanje saradnje ili ako već sarađujete budite oprezni sa ovim članom. Naručio sam panel iz oglasa gde ima jedna slika i gde je on namontiran. Komunikacija je išla dobro, sve dok mi nije stigao paket. Prvo je počeo da piše kao da je oštećeno prilikom transporta, posle je počeo da piše da mi je možda ispao ili da sam mogao nešto drugo da uradim. Bilo je dobro zapakovano, paket nije nigde bio oštećen i panel nije mogao da se ošteti prilikom slanja. Slikao sam panel i poslao mu slike, jer mi je poslao oštećenu robu. Na panelu su vidljivi tragovi oštećenja, predpostavljam prilikom demontaže jer odgovaraju obliku ruke. (kada vršiš neku demontažu proveri da li su svi šrafovi skinuti i proveri konektore da li su odpojení. Može biti i da je nešto zalepljeno. ).
Tacno tako. Treba dobro proveriti s kim saradjujete sta mu prodajete i pitati obavezno da li sami ugradjujete deo ili vam to radi ovlasceno lice. Al kad se svako igra majstora onda je prodavac kriv sto ste vi nesto polomili. Hoce da kaze da posle stotine rasklopljenih laptopova, kompjutera i servisa da ja nisam odvrnuo jedan od 4 srafa i da mozda nisam skinuo flet kabel i tako polomio ekran?. Zamislite nekog ko nije znao sta ce da kaze posle par pitanja pa kaze. Da da imalo je sitnih dlacica po ekranu ja nisam hteo takav.Izmedju mojih i njegovih slika postoji razlika i vidi se iz aviona na mojim slikama nema ostecenja a na njegovim ima Ekran je njemu poslat ipravan kurirskom sluzbom i onda dalje mu je neko slao u Slovacku preko ko zna koga i kako je stigao do njega.. Nekog koji je video na Youtubu Kako zameniti ekran na mom laptopu.I kad je video da to neide tako prica neistine i trazi pare nazad e pa druze to neide tako.Ti si eto od muke meni dao negativnu ocenu i dobio sam jos jednu pre par godina od iste takve osobe koja je mislila da je majstor za nesto sto nije.Ali ja opet ne kazem da si ga licno ti polomio al ti tvdis da sam ja licno polomio i da sam sam ja namerno tebi poslao polomljen ekran s namerom da te prevarim. A nedaj boze da poomislis da ga je neko u putu do Slovacke nacepio ili do brze poste.. Al tu memas kome da das negativnu nemas od koga pare da trazis. Aj u zdravlje.

Kompjuteri | Desktop > UPS uređaji

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Уређај је неисправан, то сам утврдио после два дана по пријему јер је почупао пуно жица на уређају. Сем тога блокирао ме је овде на сајту да не бих имао комуникацију са њим а на телефон не одговара. Не знам зашто је то урадио јер има пуно позитивних оцена овде на сајту и не знам на који начин избегава негативне оцене јер верујем да нисам први коме је нешто лоше увалио.
Prosto netacno sto si ovde napisao.Zice nisu pocupane nego su baterije izvadjene kao sto je i bilo navedeno u oglasu i to su zice koje su bile zalemljene za baterije i osigurac.Uredjaj je pre slanja bio ispitan i ispravan.Isto navedeno u oglasu.Totalna laz je da se ne javljam na telefon.Nije me zvao sem jedne poruke na koju sam odgovorio i rekao sam mu da cu pitati majstora koji je izvadio baterije da mi objasni gde je tacno koja zica stajala ali zbog praznika mu nisam odgovorio zato sto nisam mogao da dodjem do majstora.I verovatno nestrpljenje i neznanje je dovelo do kako on kaze neispravnog UPS-a.I jos nesto kao sto si napisao nema razloga da se nejavim na poziv jer iza mene stoje pozitivne ocene i nema ama bas ni jednog razloga da me optuzis za prevaru jos nekoga jer da sam nekog prevario ja bih imao ugasen nalog i mnogo negativnih ocena. Ziv ti meni bio ali nekad negativna ocena kaze vise o onome ko ju dao nego o onome ko je dobio.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > LG | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je porucio robu, i nije preuzeo tacnije odbio da primi pod izgovorom da je neko od ukucana to uradio. Iako je dogovor bio da primi robu i da cu zamenitiza nesto sto mu treba jer je deo koji je porucen bio nepotreban, odlucio sam dq izadjem u susret. Posto paket nije primljen i platio duplo postarinu iako gospodin hteo da plati postarinu da nisam u gubitku tog dela ja sam odbio jer niko mi nece nadoknaditi novac za deo koji je porucen. Ocenu negativnu dajem iskljucivo zbig ne postovanja reci koje je dao i posle pogazio. Savet da dobro razmislite za saradnju sa ovim vlanom.
E ovako izgleda kad neko jedva doceka da vas oceni negativnom ocenom i hoce svima sa ovolikim tekstom kao da je Ivo Andric dokaze kako je on ostecen iako sam mu rekao da cu mu nadoknaditi svu nastalu stetu i da cu mu svaki dinar nadoknaditi zbog nepreuzimanja paketa.A nece da spomene da me je ucenjivao tipa citiram"Prvac posta uplati glavnicu i postarinu ili ti sledi negativna ocena"Valjda misli da ce me uplasiti ili nesto slicno.Al tako je kako je.I negativna ocena je nekad dobra kad te ocene ovakvi likovi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.