miconi

Beograd

Član od: 26.06.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Muzičke linije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Muzicki stub koji je bio u opisu oglasa kao i njegove slike ne odgovaraju uredjaju koji sam kupio.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Ovo je ubedljivo najgora saradnja koju sam do sada imao. Izbegavam da dajem negativne ocene ali ovo je cist bezobrazluk. Dakle: Prodavac je oglasio Rusku linijicu iz komponenti i zvucnike od iste. Kontaktiran je prvo preko portala kupujemprodajem. com gde je odgovorio na poruku. Sutradan sam ga pozvao telefonom i pitao za uredjaje u kakvom su stanju, dali su ispravne, dali imaju mane, itd, na sta je odgovorio sledece: "Prijatelju, liniju je doneo moj drug iz Ukrajine i od tada nije ukljucena svega par puta, stajala je u ormaru. Pojacalo je ispravno, predpojacalo takodjer, dek isto, zvucnici perfektni, jedino tuner ne hvata stanice". Poverovao sam coveku na rec i bez trunke obaranja cene zamolio da mi posalje putem kurirske sluzbe na otkup. On je poceo odmah da kuka kako ima lose iskustvo sa slanjem jer mu ljudi ne prime paket pa on posle placa dostavu dva puta. Posto ja imam skoro 30 pozitivnih ocena i ni jednu negativnu zamolio sam da na to obrati paznju i izadje mi u susret pa posalje. Odgovorio je da mu te ocene apsolutno nista ne znace i da mu ako hocu da kupim uplatim avans od 1000dinara preko postnet-a. Na moje molbe covek nije zeleo da izadje u susret. Nakon dva dana pozvao sam ga ponovo i rekao da cu mu uplatiti. Otisao sam u postu i kontaktirao ga putem mobilnog telefona jer su mi trebali podaci za postnet uplatnicu. Ovog puta je trazio da mu se uplati 1500dinara a ne 1000din pa ce onda poslati na otkup jer on nije 100% siguran da uzimam. Posto sam odbio, covek mi je spustio slusalicu. Na kraju sam danas poslao brata za Beograd(udaljenost 80km) da je uzme jer sam bio zauzet a vidim da je covek tezak za saradnju pa je tako najbolje. Ponovo je kontaktiran ali ovog puta je insistirao da se nadje sa mojim bratom ispred nekih marketa navodno blizu njegove kuce. Brat je otisao i preuzeo linijicu i doneo je meni nazad. Veceras sam srecan ukljucio uredjaje ali na zalost, sreca je kratko trajala. Pojacalo konstantno ukljucuje zastitu, predpojacalo jedva da daje zvuk, dek mota kasetu ali se ne cuje, tuner ne hvata stanice jer radi od 61-74Mhz, jedino zvucnici rade a sve je to spakovano u kutiju za otpatke jer su sa njom i linijom zajedno stigle i dve upotrebljene maramice i par kesica od cokolade i kolaca. Mislim stvarno bruka i sramota! Sve ovo ako treba mogu potkrepiti fotografijama i video snimcima u koliko je potrebno. Budite oprezni, ovaj covek je totalno za izbegavanje. Molim administraciju da ovu ocenu uvazi. Unapred hvala.
gospodin nije hteo licno da dodje da preuzme a sve sam mu objasnio da se ne razumem da je to stari muzicki stub i da nisam siguran u njegovu ispravnost i da dodje licno da proba kada je nakraju dobio robu nije bio zadovoljan zao mi je
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.