Micron Incorporated d.o.o. - 0

Kikinda

Član od: 26.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clanovi kao sto su Micron Incorporated d. o. o. je potrebno odmah iskljuciti sa KP. Prodavac rekao da ce poslati gumu za 2 dana, proslo 4 dana prodavac se ne odaziva, cita poruke, a ne odgovara, i preko noci povecava cenu proizvoda za koji je bio dogovor. nakon nekoliko dana javlja se i kaze kako guma nije poslata zbog promene cene, kazem nije problem cena da posalje gumu jer mi je potrebna hitno, ali nema odgovora samo cita poruke i ne odgovara. NE PREPRUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM, JER CETE IZGUBITI VREME, KLONITE SE OVAKVOG, A I OSTALI CLANOVI KOJI SU DALI NEGATIVNU MOGU RECI O KAKVOM JE PRODAVCU REC. .. Ne profesionalno, negativna ocena, razmislite da li zelite da saradjujete. .. Ne dozvolite da vam oduzima vreme i zaradjuje na svojoj pohlepi! !!

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam maticu za glavu trimera koja košta 220 din i poštarine 300din. Sve ok ali poslali su pogrešnu. Kada sam nazvao da reklamiram rekli su da dam broj tekućeg računa da mi uplate 200din a poštarinu neplaćaju i da im pošaljem pogrešnu maticu i da platim poštarinu jer ta "firma" nedrži keš. Ja plati kurirskoj službi u kešu paket a oni nemaju keš. Katastrofa.

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet koji je dogovoren da se pošalje nikad nije stigao. Prodavac tvrdi da je poslao. Komunikacija neprofesionalna.

Poljoprivreda > Motokultivatori | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje nekorektan prodavac. Daje lažne informacije da je proizvod poslao, a potom se uopšte ne javlja ni na KP poruke ni na telefonske pozive. Izbegavati ovog prodavca kad god možete.
razumemo vase nezadovoljstvo i zao nam je sto nismo uspeli da vam izadjemo u susret. nadamo se nekoj daljoj uspesnijoj saradnji.

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Javio sam se za kupovinu karburatora i ostavio podatke za slanje. Nakon 2 dana od toga sam dobio poruku da mi mogu poslati tek za 3 dana ( u utorak) , na sta sam se slozio misleci da ce da ispostuju to na osnovu reputacije koje imaju ovde. U utorak sam im poslao opet poruku sa pitanjem da li su poslali na koju su mi tek nakon 2 dana odgovorili , citiram "postovani, moracemo da ponovimo posiljku, javljeno nam je da je paket izgubljen" . Posto sam primetio da ne govore istinu i da nisu uopste ni poslali predmet, vec da me zavlace, zatrazio sam da mi daju broj posiljke da ja proverim dokle je ta posiljka stigla i gde se to izgubila. Na tu moju poruku nisu nista odgovorili vec su je samo procitali. Nakon toga sam poslao jos jednu poruku , citiram moje reci: "Javite mi sta je na kraju bilo, da li da ocekujem posiljku i kada, a ne samo da citate poruke i da ne odgovarate, jer se kao navodno paket izgubio, a broj posiljke za njega nemate. Ako sam vas ja hteo ispostovati i sacekati da mi posaljete predmet i pored drugih prodavaca, red je i vi mene da ispostujete i posaljete mi predmet, a ne da me zavlacite i oduzimate mi vreme. " Na koji se nisu udostojili ni da odgovore, a vidim da su ulazili na sajt jer su obrisali ovaj oglas. Totalno neodgovorno i amaterski. Nek im je na cast.
vas paket je bio poslat BEX kurirskom sluzbom, placanje je bilo pouzecem. informaciju koju smo dobili od kurirske sluzbe je da je vas paket izgubljen u transportu. nije vas niko zavlacio, kako vi to tvrdite. vi niste izgubili novac, niti ste ostali oseteceni za vrednost rezervnog dela. oglas je tacan, opis i fotografije su validni ali nismo mi obrisali, nego je istekao. nakon 30 dana od datuma postavljanja i po pravilima kp-a, ukoliko se ne produzi oglas, isti se brise. zao nam je sto nismo uspeli da napravimo uspesnu poslovnu saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.