Mihailo

Lazarevac

Član od: 07.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

1. NAvigacija ne odgovara za Audi A4 2. Navigacija neispravna iako je naravno garantovao za ispravnost. .. posle poruke da je poslao, doticni vise nije hteo da se javi, jer je naravno znao da je poslao navigaciju koja nije ispravna. .. sta da vam kazem, savet, nikako ne trgujte sa ovim likom! !!
Navigacija je originalna za auto! Ispravna poslata i ispitana! Trebala je da se dekodira!!! Za taj novac ne mozete ocekivati da je nova!

Transportna vozila > Kamioni do 7.5t

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije znao da je cirada iscepana na hiljadu mesta i da nesmes da je raspakujes jer se raspada. Druga je navodno cela i odlicna po njemu, ustvari i ona sva pocepana. Isterao mi 3000 din iz dzepa za transport. Preporuka-od njega sto dalje jer tvrdi da je za njega njegova roba odlicna. Poslovanje sa njim ## NIKAD ##
Najbolje je da se dobije sve o prodavcevom tosku, pa ako ti se ne svidi ti vratis lepo. MOGAO SAM DA GA IZJEBEM KAO STO RADE POJEDINI ALI MI NJE STALO ZA 9000 DINARA PA SAM VRATIO NOVAC I PREUZEO MOJ PAKET!!! TO STO MISLI DA JE NOVO ZA TE PARE NE POSTOJI NA OVOM SVETU!!! OVOG CLANA TREBA BLOKIRATI!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.