Mihajlo Perić

Beograd

Član od: 28.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek kaze da je zvao Bex i da su mu rekli da ne prevoze takve predmete (ves masina) sto je smejurija pa me onda naterao da ja rezervisem kurira na njegovu adresu da bi covek prodao predmet prodaje (ves masinu) a kada smo sve dogovorili i ja rezervisao kurira on mi jutros otkazuje prodaju sa obrazlozenjem da je bolje da dodjem licno po predmet (ves masinu). Nikada nisam sreo ovakvog prodavca, covek zavukao i mene i kurirsku sluzbu, zaobiciga u sirokom luku sto dalje od ovakvih, pozdrav.
Da li je moguce da ovakvi ljudi postoje uopste na zemaljskoj kugli? Smarao me je za ves masinu, slao mi neke brojeve kurirskih sluzbi da ih zovem i da mu posaljem masinu. Mesto da sam odmah otkacio lika, ja se mlatim i zovem kurirsku sluzbu (bex) na broj koji mi je on dao, gubim svoje vreme i dozivljavam blamaze da mi jedna balavica spusta slusalicu uz obrazlozenje kako oni to niti su prevozili niti prevoze. Onda on sam trazi meni adresu da on pokusa, ponavljam, ON SAM TRAZI MENI ADRESU DA ON PROBA DA ZAKAZE KURIRA, a ovde je izneo gnusnu laz da sam ja njega terao da on zove kurira. Znaci ne verujem sta covek pise. Onda je kao rezervisao "nekog kurira", a kad sam pitao kog nije hteo da mi odgovori, a video je poruku. Onda sam bacio pogled na njegov profil i video da malte ne ima vise negativnih nego pozitivnih ocena od koga se neke bas odnosile na to kako narucuje proizvode pa ne preuzima i izlaze troskovima onoga ko salje i naravno da sam bio skeptican. Trazio sam potvrdu da li je siguran i da li zeli da mu posaljem masinu. Potvrdu u toku dana nisam dobio. Ujutru me NIKO, ponavljam NIKO od njegovih kurira nije zvao. A celo jutro cekam i ne mogu da obavljam svoje poslove, a pri tom sam po njegovovim zeljama celu noc oblepljivao masinu striroporom i pakovao je i tu izgubio dragoceno vreme i trud. I onda se pojavi ovde i da mi negativnu ocenu. Izgubio sam zbog coveka dva dana prakticno. Ja sam zgranut.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.