mihajlo

Smederevo

Član od: 22.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte od ovog prodavca. Nije ispostovao dogovor, deo koji mi je poslao je bio pokvaren, odbija da ga primi nazad, ne javlja se i odbija svaki vid komunikacije. Krajnje nekorektno. Zao mi je sto ljudi zarađuju na ovakav način. Zato postoje komentari da ostali ne nasednu kao sto sam ja.
Dogovor u potpunosti ispostovan sa moje strane,deo koji sam posao je 100POSTO ISPRAVAN!Kada smo se culi to ste i potvrdili i onda ste uzeli da otvarate deo na sta nemate prava,nakon svega toga zovete da vratite deo koji ste sami na svoju odgovornost otvarali iako je bio ispravan.Nemate pravo da date negativnu ocenu ja sam svoj deo dogovora ispostovao maksimalno,poslao upakovan stavio i srafove i sve sto ide uz deo.Motoric je radio pre slanja i vi ste rekli da radi,ne znam sta znaci ova negativna ocena sa vase strane

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupila sam 2 trenerke. Slike prve sam poslala administratorima. Dakle obe su oštećene. Prva 6 kao poderotina, a ova 1 ali dugačku od pojasa do polovine lista. Prodavac nije hteo da komunicira. Želela sam da rešimo. Sva početna ljubaznost, zbog koje sam i kupila odmah 2 trenerke, ispostavila se neiskrenom. OPREZ. .

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trenerka ima 6 dugačkih povučenih niti, kao kod zakačenih najlon čarapa. Od pojasa idu sve do kolena. Samo što nije zakačeno, već je fabrička greška u materijalu. Izgleda kao da su izgrebane, vidi se jasno. Trenerka se ne može nositi. Htela sam da rešimo. Da pošaljem slik. Međutim ugašen je broj i ne želi komunikaciju.
Pozdrav Snezana,poruka Vam je poslata na broj koji ste naveli pri dogovoru oko slanja,na nju ne odgovarate.Drugo jasno su navedene odredjene mane trenerke koje ste kupili na sta ste vi trazili umanjenje cene koju sam prihvatio.Molim sve ljude koji citaju ovo da ne salju pakete ljudima koji nemaju bar 10 pozitivnih ocena posto vidite sta se desava!Najbolje da sam trenerku poklonio,ali i tad bi pretpostavljam bilo primedbi od ove gospodje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.