Mihajlo

Niš

Član od: 17.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća strana

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U opisu stoji da su polovne bez oštećenja. Pantalone koje sam dobio, pozadi su rasečene i ušijene. Sledeći put budite malo iskreniji! Poz.
Pantalone su slikane i slika poslata na viber. Ja nisam primetio nedostatak.Voleo bi da se mogu videti poruke na kp ,napisao sam da volim da se roba vidi pre kupovine.Rekao je da pošaljem.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća strana

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Vise puta sam saradjivao sa ovim clanom, i uvek je bio korektan. Medjutim poslednju bluzu koju sam kupio bila vidno korscena, iako je u oglasu navedeno da su nove, tj. nekorscene. Etiketa je izbledeala od pranja, a prosirenje na ledjima rasiveno. Kada sam mu naveo ove primedbe dobio sam ogovor da ih je on kupio nove i da moze da mi zameni, ali sugurno bi opet dobio **NOVU**. Nije mi do novca ni do bluze, nije uredu da nekog pravite budalu. Korisceno je korisceno, nikad ne moze biti novo.
Posle 147 pozitivnih ocena nađe se neko ko nije zadovoljan.Takvih nerazumnih ljudi uvek ima.Svi koji su kupovali od mene znaju ko sam i kakav sam pa čak i on.Navedena bluza jeste nova i nekorišćena.Etikete su štampane u rustičnom stilu,to navodno rašiveno nisam video,izvinio se i ponudio ne da zamenim,jer je to bio poslednji komad,već da vratim novac sa svim troškovima.Očigledno da mu je roba odgovarala čim na takvu ponudu nije pristao.Ko ovo čita molim da me oceni jer sam uvek korektan i idem na svoju štetu.A voleo bi da može da se vidi prepiska naše konverzacije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.