mihajlo

Inđija

Član od: 22.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Planinarenje | Oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket nije preuzeo. Evo 2 nedelje prođe i dalje nije zainteresovan da mu se opet pošalje i da ga primi bez dodatne nadoknade troškova za prethodni povrat paketa.
Gospodinu javljeno istog trenutka poruka da je odustato od robe , poslao je mimo dogovora , i jos preti ako nepodignem robu sa negativnom ocenom . Za sta postoje dokazi u mom telefonu . Bezobrazno i krajnje neprofesionalno .

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket mi se vratio, plaćena dupla poštarina plus troškovi izrade porudžbine, čovek se pravdao odlaskom na put te nije mogao da podigne paket, pitao da mu pošaljem ponovo, ja normalno tražio uplatu pre slanja ovog puta, plus nadoknadu troškova duple poštarine. Ni posle 25 dana nisam dobio uplatu, tako da negativna ocena.

Alati i oruđa > Za pranje i čišćenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo nakon 9 meseci ocenjujem gospodina Mihajla! Dogovorili smo se za razmenu robe, naravno ja kao "kupac" prvi posaljem robu, kao sto je i red na adresu koju mi je dao, a broj telefona koji mi je dao je zapravo broj neke centrale, call centra ili sta vec pa se paket zagubio nekako, ne verujem da jegreskom kurira bilo nego je tako namestio. Kada smo nasli paket i roba je bila kod njega, on je odustao od prodaje-zamene aparada, navodno negov cale nije dozvoljavao da se aparat proda. Rekao sam mu da vrati robu koju sam mu poslao, rekao je da hoce da je zadrzi da ce platiti onoliko koliko je bila vrednost aparata, rekao sam mu da je to uredu i da moze tako! Bio je vikend rekao je da u ponedeljak ide u banku da uplati, to se nije desilo. Posle nekog vremena zvao sam ga ponovo rekao je da je imao nezgodu i da ce uplatiti kad izadje iz bolnice, eto ni to se nije dogodilo, kako onda tako i sada! Zao mi je sto moram dati negativnu ocenu, bas ce pokvariti ovih 50ak pozitivnih Ja licno ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! Mislim da nikako nije fer i uredu sa njegove strane!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.