Mihajlo

Alibunar

Član od: 20.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručuje robu a onda je ne podiže! !! Pazite se ljudi! !!
Posiljka nije ni poslata, molim admine neka traze od gospodje PE broj, ona ga nema! Kurir mene nikad nije ni kontaktirao, ja sam zvala , posiljka za mene ne postoji. Pazite se, ova devojka vuce za nos danima kako provarava stanje u magacinu, a u stvari ide po kinezima i trazi nesto slicno kako bi vam poslala. Naplacuje skoro duplo , a koga zanima, mogu da posaljem i prepisku, da se aami uverite koliko laze.

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat parfem po dogovoru. Ne preuzima paket i vraca se i placam duplu postarinu. Nazvao sam je, ima smrtni slucaj i nije kod kuce, odbija da plati postarinu i odobrava ovu negativnu ocenu. Ne preporucujem saradnju, zena ne zna da prica na telefon. Ne preporucujem saradnju nikako. Svaki odgovor na ovu ocenu ce biti laz i samo da se kupac opravda nekom bednom pricom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.