Miholja - 0677176948

Beograd | Zemun

Član od: 17.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prodavac je poslao predmet za koji tvrdi da radi na 99% maticnih ploca, probao sam je na dve razlicite ploce ne radi, pitao sam ga da zamenimo mozda je do splitera odgovori posle par dana da je do ploce kao stara je kazem da sam probao na dve razlicite nemoguce da ni na jednoj ne radi, pisao mu i pisao ne odgovara, ne zeli da nadjemo neki kompromis pitao sam ga da zamenimo ili da mu posaljem nazad da vrati novac ne odgovara. .. ne preporucujem saradnju sa ovim clanom neozbiljan totalno nisu neke pare u pitanju ali opet da nikakvo resenje ne ponudi to nije okej. toliko od mene. .
Covek ima ploce stare 10 godina i po tome on misli da ne radi...Nikako nije nemoguce..Svaki predmet se detaljno testira pre slanja. Ne mogu ja da prihvatam reklamacije na to sto je do vas..

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da moze od 14h do 17h da se nadje u bilo koje vreme, da ga zovem kad stignem do Paviljona. Medjutim kada sam stigao bio je nedostupan i to je to. A ja sam skroz sa drugog kraja grada -__- Izbegavajte saradnju sa njim! !
Bio sam nedostupan zato sto sam bio na vaznom sastanku,kad sam zavrsio sa sastankom nazvao sam ga ali nije se javljao.Nije ostavio nikakvu poruku nego odmah dao negativnu.Pozitivne ocene govore o tome da li treba imati saradnju ili ne.. Malo preuvelicava sa tim sa drugog kraja grada ali uredu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.